Четири дни "Улица на красотата" в София

Четири дни Улица на красотата в София Най-голямото пътуващо безплатно събитие за всички, които се интересуват от красотата, грижата за здравето и благополучието - Beauty Street - "Улица на красотата", се построява в София за цели четири дни.

Целта на Beauty street е да направи достъпни за повече хора идеите, културата, историята и продуктите на престижната индустрия за красота. На улицата на красотата участват водещи марки, станали стълбове на традицията за красота и икони за много свои почитатели, като: Dior, Lancome, Guerlain, Estee Lauder, Clarins, Clinique, Sisley, Carita, Shiseido, Thierry Mugler, Boss, Bulgari, Givenchy, Paco Rabanne, Carolina Herrera, Ferre, Tommy Hilfiger, Burberry, Maxfactor, Leonor Greyl, CND, Bourjois.

Философията на Beauty Street е свързана с естественото желание на всеки човек да се чувства и изглежда добре и да научава повече за това как може да работи върху себе си и да променя външния вид и вътрешните си нагласи. Улицата "се построява" за четири дни последователно във фоайетата на четири красиви софийски мола, всяка седмица от 21 октомври до 14 ноември. На щандовете на марките ще работят най-добрите професионалисти от България и чужбина – гримьори, консултанти, експерти по бяла козметика, специалисти по красота и визия. На щандовете всеки посетител може свободно и безплатно да получи съвети за външния си вид, консултация относно грижа за кожата и безплатни мостри, безплатен грим, да пробва различни аромати. На щандовете не се продава - те са изцяло информативни и промоционални. На сцената всеки ден от 16 до 20 часа ще има шоу "Преди и след", в което можете да участвате и да се видите променени – нов грим, нова прическа, а след това фото-сесия пред обектива на ЕLLE. В програмата са включени демонстрации - на процедури за лице, ръце и деколте, забавни викторини, игри и томболи с атрактивни подаръци. Програмата ще бъде представена от известни радио водещи от БГ Радио и радио Енерджи и подкрепена с много музика. БГНЕС