Новите трендове в бюти индустрията и множество бизнес решения на "Арена на красотата"


В периода 6-8 ноември в Интер Експо Център – София ще се състои единадесетото национално изложение за фризьорство, козметика, маникюр и педикюр, SPA&Wellness „Арена на красотата”. По традиция, есенното издание ще бъде с професионална насоченост – Arena Professional и ще се проведе под мотото „B2Beautiful”.

В първото за България и единствено по рода си B2B изложение в бюти бранша Arena Professional/B2Beautiful ще могат да участват производители и вносители на козметика, козметично и фризьорско оборудване, SPA решения, фитнес уреди, хранителни добавки и всички други услуги, материали и аксесоари за красота и здраве. Входът за професионалисти е 5 лв, а само сега онези, които попълнят на място анкетна карта, ще могат да влязат безплатно.

Важното е, че за специалистите от бранша, организаторите на Arena Professional/B2Beautiful са подготвили богата програма за развитие на бюти бизнеса. Към изложението има интерес от водещите фирми на европейския пазар, вече са регистрирани нови компании с дерматологична насоченост от Испания и Италия. Те ще споделят на специалистите ноу-хау и ще изнесат статистически данни за пазара в Европа и в САЩ, ще разкрият кои са новите тенденции на пазара и в какво специалистите от бюти бранша трябва да вложат своите усилия, за да имат успешен и модерен бизнес в страната, дори и по време на криза.

Новите трендове в бюти индустрията и множество бизнес решения на Арена на красотатаЗа пръв път в България е направен проект за Наръчник на бюти специалиста, който цели да подпомогне работата на салоните. В него ще бъде синтезирана цялата необходима информация за образованието, дейностите и законодателството в бранша и ще бъдат систематизирани всички условия за използването и разпространението на продукти за красота. Наръчникът предстои да се появи за пръв път на изложението Arena Professional/B2Beautiful, за да може да бъде видян от максимален брой професионалисти.