Стилист на Лейди Гага пристига за откриването на бутик "Подиум"


Стилист на Лейди Гага пристига за откриването на бутик Подиум Един от изявените стилисти на Лейди Гага пристига за грандиозното откриване на новия бутик Podium на бул. Витоша 137 на 28 октомври от 19 часа. Италианецът Лоренцо Феручи ще пристигне с полет от Лондон и ще остане в страната ни само 24-часа, съобщиха от PR агенция VIP Communication. Той работи в дизайнерския тим на най-хитовата световна изпълнителка от 9 месеца. Преди това чаровният италианец е бил в екипа на Долче и Габана. Той е на 31 години, роден е в град Пескара, близо до Рим. Завършил е Европейският университет за дизайн в Милано. Предпочитаните от него цветове са черното, бялото, синьото и червеното. Специално за ВИП-госта домакините са поръчали любимото му MARTINI Rosato, създадено от уникално балансиран аромат на бяло и червено вино.

Бутик "Подиум" е ексклузивен представител на едни от най-известните марки в световния моден бизнес. Безспорно едно от най-атрактивните модни изкушения е есенно-зимната колекция на CLASS Roberto Cavalli, в която преобладават умерени тонове - черно, зелено, комбинирани със закачливи ефекти и изчистена линия. "Costume National" е марката, която е световно известна с първокласното си качество от естествени материи - памук, вълна, мохер. Преобладаващите цветове са черно и сиво, а линията на дрехите е вталена и изчистена, отговаряща на най-изискания вкус.

Колекцията на ÏCEBERG" и "ICE ICEBERG" впечатляват с интересни дизайнерски решения в кройката и цветовата гама. Анимационните герой "Том и Джери" закачливо се подават върху дънки, колани, ризи и внасят настроение в есенно-зимната колекция. Бутик "Подиум" предлага колекция есен-зима на "VDP" за кокетните дами; "Ferre Milano"- за мъжете турсещи удобство и качество;"Ed Hardy" за екстравагантните дами и господа, които безспорно ще привлекат внимание. Световно известният дизайнер "JO NO FUI" е изненадата, която очаква ценителите на изискания и впечатляващ стил, които ще имат възможността да се насладят на феерията от красота за коледните и новогодишни празници.