Още два БГ топмодела с успехи на международните подиуми

Още два  БГ топмодела с успехи на международните подиумиСупермоделите на “Визаж” Блага Митева и Християна Вучева успяха да докажат за пореден път, че и родните модели имат място на международните дефилета от най-висок клас.

Блага Митева, която живее и учи в Лондон и успешно съчетава кариерата си на модел със залягането над книгите, очарова модните експерти на поредица от ревюта по време на приключилата наскоро Седмица на модата в Ню Йорк. Блага дефилира за нашумелите дизайнерите Katrine Melandrino, Porter Gray, Mackage, G Star, Farah Angsana Couture и Gilt Group. Ревюто на Gilt Group бе представено и в култовия в момента сериал Gossip girl. Успехът й на участието на Седмицата на модата се дължи отчасти и на упоритостта, с която моделката ходи на по 12 кастинга всеки ден. Блага Митева работи за нюйоркската агенцията MC2.

Християна Вучева, от своя страна, още с пристигането си във Франция направи своя успешен дебют на модната сцена във френската столица на Прет-а-порте пролет/лято 2011 в ревюто на Пиер Карден, провело се на 29 септември 2010 г., където дефилира с една от знаковите рокли от колекцията. Християна е представлявана от агенцията Trends by Metropolitan.

И Блага Митева и Християна Вучева са открития на “Визаж” от конкурсите Visages Models.и Elite Model Look.

Още два  БГ топмодела с успехи на международните подиумиОще два  БГ топмодела с успехи на международните подиуми