Коафьорско шоу на годината ALIVE AGAIN
*Салони МAGAMA празнуват 20–годишен юбилей


*Салони МAGAMA празнуват 20–годишен юбилейВ БТА се проведе пресконференция по повод Коафьорското шоу на годината – Alive Again, което ще се състои на 20-ти септември в Модерен театър от 19:00 часа. Гала спектакълът на Четвъртите годишни награди за фризьорство на списание Coiffure Beauty ще събере топ фризьорите и стилисти на България.

В пресконференцията взеха участие Вили Боршукова, собственик на салони МAGAMA и мениджър на списание Coiffure Beauty, както и проф. Любомир Стойков, председател на Академията за мода. По време на пресконференцията беше показано специално ревю с оригинални прически на МAGAMA, инспирирани от Haute Coiffure Francaise 2010.

Списание Coiffure празнува своя 5-ти рожден ден, който съвпада и с 20-годишния юбилей на една от най-престижните вериги салони за красота в България – салони МAGAMA.

*Салони МAGAMA празнуват 20–годишен юбилей

На гала спектакъла ще бъдат връчени наградите на списание Coiffure. В категориите Булчинска прическа, Дамска вечерна прическа, Дамска дневна прическа с подстригване, Мъжка дневна прическа с подстригване, Абитуриентска прическа 2010, Удължаване на коса, Грим и Ноктопластика ще се оценява високата класа на българските фризьори и гримьори, креативното им мислене и уникално творческо присъствие. Тяхната работа ще бъде прегледана от прецизно международно жури. Специален приз ще бъде връчен за категория Дизайн на фризьорски салон и връчването на престижната статуетка Коафьор на годината.

Гостите ще се насладят на зашеметяващи шоу програми на българския тим от Rebel Hair Art School, L`Oreal Professionnel и салони МAGAMA. Очаква се събитието да бъде уважено от над 400 подбрани гости, сред които са и Едуард Голебски от полската компания „Проспектор”, Томас Голд собственик на Great Lengths, Франческо Марино – представител на италианската марка за професионални гримове Essential, Джули Пауъл и Ингрид Сиимън от немската компания за професионални продукти Alcina и още много български знаменитости.

*Салони МAGAMA празнуват 20–годишен юбилей*Салони МAGAMA празнуват 20–годишен юбилей

Коафьорското шоу на годината Alive Again ще протече бляскаво, както подобава за гала спектакъл. Ще има много шоу-ефекти и приятна музика за настроение. Фотографите ще снимат пристигащите гости, които ще минат по червения килим пред входа на театъра. Те, както и всички участници, ще бъдат глезени с първокласен кетъринг. Подготвя се специална изненада, която ще остане в тайна за всички до самото събитие.

Спонсори на това великолепно шоу са: фризьорски салони МAGAMA, списание Coiffure Beauty, Great Lengths, L`Oreal Professionnel, Rebel Hair Аrt School, Alcina Balans Kosmetic, Refan My Agency, Expose Models, Жоси, Родопи - Г. Оряховица, медиен партньор – рaдио „Веселина”


Снимки:

  1. Вили Боршукова, собственик на салони МAGAMA и мениджър на списание Coiffure Beauty

  2. Участниците в пресконференцията - Вили Боршукова и проф. Любомир Стойков заедно с моделите, които представиха оригиналните прически на салони МAGAMA.

  3. – 4. Прически на салони МAGAMA, инспирирани от Haute Coiffure Francaise 2010

Фото: © Божидар Марков

Четете повече във Fashion Lifestyle Magazine