Коцето репетира за сватбата


Надя, приятелката на фолк идола Константин, избра сватбена рокля на топ дизайнерката София Борисова. Звездната двойка вдига тежка сватба на 17 септември в Пловдив. Още преди да се познава с Коцето тя е фенка на тоалетите на родната модистка. Певецът пък се знае със София повече от 10 години и още преди време, когато правила тоалетите на неговия балет, той се зарекъл, че тя ще изработи роклята на бъдещата му жена.

Сватбеният тоалет на Надя е от последната колекция на ROMANTIKA FASHION - Luxus. Роклята е в цвят слонова кост, а материята е естествена коприна. На кръста на синеоката хубавица ще грее колан със 100 камъка Сваровски.

Коцето репетира за сватбата Коцето репетира за сватбата

"Надя бързо избра роклята си. Тя беше гледала последното ми ревю и имаше готова визия за това, което иска. Коцето също одобри избора й и сподели, че бъдещата му жена изглежда като истинска принцеса", разказа Софи по време на пробите на булката.

По време на последната проба специален гост в шоурума на ROMANTIKA FASHION бе и тъщата на Коцето, която избра подаръците за гостите, които ще се раздават на сватбеното им тържество. ТВ "Планета" вече снима филм за Коцето и Надя, който ще покаже на феновете подготовката за една от светските сватби на годината.

Коцето репетира за сватбата Коцето репетира за сватбата

След Вихра, която блестеше в сватбена рокля на модната къща, Надя е поредната клиентка, която избра да носи тоалет на българската дизайнерка. В края на октомври на София Борисова й предстои да облече още една ВИП-булка, за която тепърва ще се шуми в медийното пространство.

Коцето репетира за сватбата

ЗА ROMANTIKA FASHION:

Модна къща ROMANTIKA FASHION е на пазара от 17 години, има три собствени бутика в София и един в Бургас. Всяка година главният дизайнер на марката София Борисова подготвя самостоятелни ревюта, на които присъства модният и светски елит на България. През есента на миналата година тя откри модна централа ROMANTIKA FASHION, разположена на три етажа, с всички екстри и специален ВИП-салон. Дрехи с марката са предпочитани от много ВИП клиенти - певци, артисти, бизнес дами и представителки на политическия елит. София Борисова е официален дизайнер на конкурсите Мисис България и Топ модел на България. През миналата година 16 от нейните официални рокли бяха използвани в хитовия български филм Мисия Лондон. София е официален дизайнер и на реалити-шоуто на Слави Трифонов „Стани поп фолк звезда“. В шоуто Vip Dance тя се грижеше за сценичните тоалети на Галена Великова. Дизайнерката редовно участва в благотворителни инициативи и спектакли с благородна цел.

ROMANTIKA FASHION ПО СВЕТА:

ROMANTIKA FASHION е официален представител на марките-Eddyk-Italy, Mori Lee-New York, Miss Kelly-Paris, Divina Sposa-Paris, ексклузивен представител за Източна Европа на американската марка Alyce Designs-USA, Madeline Gardner-New York, вносител е на израелските корсети My Lady. София Борисова разработи и специална колекция за испанския пазар под марката Elianna Morre-Barcelona.