Европейски фирми за облекло и текстил на BGate 2010



Водещи наши производители показват колекции Пролет-Лято 2011 на изложението


Европейски фирми за облекло и текстил на BGate 2010Водещи български производители на облекло ще участват в специално ревю на 16 септември, на което ще покажат новите си колекции облекла и аксесоари за сезон пролет-лято 2011.

Шоуто е част от събитието на годината за професионалистите в модния бранш – BGate от 16 до 18 септември 2010 г. в Интер Експо Център – София. Международното бизнес изложение събира у нас модни професионалисти, производители на облекло и текстил, дизайнери, дилъри и дистрибутори, браншови организации, професионални училища, модни журналисти от България и Европа. Те пристигат в столицата по покана на Българската асоциация на производителите и износителите на облекло и текстил (БАПИОТ).

Потенциалът за развитие на модната индустрия в нашия регион е сериозен. За това говори потвърденото присъствие на BGate на фирми и браншови организации от Европа. За първи път България е домакин и на две срещи на Европейската асоциация по облекло и текстил - Еуратекс, които ще се проведат по време на BGate.

Европейски фирми за облекло и текстил на BGate 2010Европейски фирми за облекло и текстил на BGate 2010