Кейт Мос се съблече за реклама на бижута


Кейт Мос се съблече за реклама на бижута Британският топ модел Кейт Мос се съблече за рекламната кампания на новата колекция от бижута на Дейвид Юрман.

Фотосесията е заснета от известния фотограф Питър Линдберг по-рано тази година на карибския остров Сейнт Бартс и на една от снимките Кейт лежи по корем само с тежка верижка на шията си и с гривна на едната си ръка. На друг от фотосите Мос е потопена във водата до нивото на гърдите си, с пригладена и опъната назад коса и носи друга огърлица. Манекенката споделя, че се чувства добре със сегашната си фигура, която е малко по-закръглена спрямо началото на кариерата й и неотдавна осъзнала, че е била прекалено кльощава, когато навлязла в модната индустрия.

"Никога не съм била анорексичка, така че никога не към била чак толкова кльощава. Никога не съм била кожа и кости, но си спомням, че си мислех, че не искам да съм толкова слаба. Участвах в ревюта, летях в икономична класа..., никой не ми даваше храна. Или отсядах в хотели, които бяха толкова евтини, че когато се прибирах, вече нямаше рум сервиз... Налагаше ми се да не ям нищо дълго време", споделя Мос. Сега обаче тя най-сетне приела фигурата си, въпреки че много хора не я възприемат като естествена красавица.

Кейт Мос се съблече за реклама на бижута В същото време беше съобщено, че Кейт Мос е най-популярното лице на есен 2010. Според всички дизайнери този сезон най-актуален е образът на манекенката от 90-те години на миналия век – уверена, прекрасна и безгрижна.

На необичайна популярност се радва нейното лице – сякаш тя е станала току-що от постелята. По отношение на очите – тук господства неизменния опушен грим, малко по-небрежен. Особено внимания трябва да отделите на косите – нека падат свободно и да казват: напуснах клуба в 4 часа сутринта. Подобни съвети може би ще се сторят на някои съмнителни, но да не забравяме, че Кейт се е превърнала в икона. Нейният външен вид и стил вече повече от 20 години е на мода и е станал класически. Кейт Мос изглежда перфектно и тя много добре разбира това. /БГНЕС