Swarovski обяви сътрудничеството си с талантливи модни дизайнери за сезона пролет-лято 2011

Swarovski обяви сътрудничеството си с талантливи модни дизайнери за сезона пролет-лято 2011 Swarovski ще внесе своя уникален блясък в колекциите на 13 дизайнера, по време на Седмиците на модата, които ще се проведат през следващия месец. Компанията продължава да подкрепя, както международно признати таланти, така и млади дизайнери, по време на Седмиците на модата за сезон пролет-лято 2011.

Дизайнерите от избраната група бяха внимателно подбрани заради тяхното вдъхновяващо присъствие на модната сцена през последната година. В Ню Йорк, Parabal Gurung и Carlos Obando ще се възползват от лъскавата подкрепа на марката, а в Лондон, Erdem, Giles, Marios Schwab, Richard Nicoll, Mark Fast, JW Anderson, Holly Fulton, Henry Holland, Michael van der Ham и Louise Goldin ще посипят модния подиум в кристал. Също така, Swarovski ще даде своята подкрепа и на дизайнера Pedro Lourenco в Париж.

„Swarovski имаме удоволствието да съобщим за нашата съвместна работа с 13 изключителни таланата по техните пролетно-летни 2011 колекции. Ние сме развълнувани да видим как, чрез своята уникална визия, всеки дизайнер ще демонстрира разнообразието на творческите възможности в модата”, заяви Надя Сваровски, вицепрезидент на Swarovski International Communications.

Swarovski си сътрудничи с водещи модни дизайнери повече от десет години – в това число и Кристофър Кейн, и Александър Маккуин.