Модерни идеи за всяко настроение

Силвия Тодорова

МОДЕРНИ ИДЕИ ЗА ВСЯКО НАСТРОЕНИЕСигурно ви е познато усещането за това как в един момент се чувствате пълни с енергия, ведро настроение и готови да се справите с всичко, а в следващия ви се иска да намалите темпото и да я карате по-леко.

Модните предложения в новата колекцията на Miss Triumph включват четири теми, в които всяка млада дама да открие своето бельо според настроението си, каквото и да е то.

Колекцията е от меки, деликатни материи, удивително удобни и украсени с допълнителни, специални детайли, които независимо от всичко ще ви накарат да се чувствате глезени и много специални. Сутиените правят деколтето красиво и съблазнително, особено тези с подсилени подплънки, а гащичките можете да избирате според предпочитанията си за кройка - хипстер, мини, танга или стринг.

За моментите, в които ви обхваща веселото, приключенско настроение серията Miss Cool Indigo ще насочи погледа ви към прерията в дънково синьо и черно (Miss Cotton-Stripes). А когато се нуждаете от романтика и уют, моделът Miss Soul-Lace, от колекцията Miss Soulmate, ще ви привлече с мекия си пепеляво лилав цвят. Чувствена и пленителна в меко синьо с апликиран дантелен орнамент в бароков стил е серията Miss Poetry.

МОДЕРНИ ИДЕИ ЗА ВСЯКО НАСТРОЕНИЕМОДЕРНИ ИДЕИ ЗА ВСЯКО НАСТРОЕНИЕ

И, разбира се, за онези специални моментите, когато сте в настроение да блестите и не е нужно да си задавате никакви въпроси… Колекцията Miss Magic Star ще ви привлече мигновено със съблазнителните комплекти Miss Party Star в искрящо червено и Miss Mysterious, чийто приказен десен с паунови пера в загадъчната комбинация от зелено и черно, приковава всеки поглед.

МОДЕРНИ ИДЕИ ЗА ВСЯКО НАСТРОЕНИЕМОДЕРНИ ИДЕИ ЗА ВСЯКО НАСТРОЕНИЕ

www.triumph.com

Снимки:

  1. Miss Cotton Stripes

  2. Miss Soul- Lace

  3. Miss Poetry

  4. Miss Party Star

  5. Miss Mysterious

Фото: © Triumph