Холи Бери е най-сексапилната холивудска майка

Холи Бери е най-сексапилната холивудска майка Носителката на "Оскар" Холи Бери е начело в класацията за най-сексапилни майки сред звездите.

Актрисата, която на 14 август стана на 44 години, има 2-годишна дъщеря, Нала Ариел, от връзката с бившия си приятел, модела Габриел Обри.

"Интересното е, че много от прекрасните жени, попаднали в Топ 10, са на възраст над 35 години, а три от тях, в това число и победителката, са прехвърлили 40-те. Това може да означава само едно, че с възрастта жените стават по-секси", се казва в изявлението, публикувано на сайта usmagazine.com.

Втора в класацията е Моника Белучи, която на 45 години роди второто си дете от френския актьор Венсан Касел. Италианската актриса стана майка за първи път на 40 години, припомня изданието. Третото място е отредено на 37-годишната Кейт Бекинсейл. Следват я 29-годишната Джесика Алба и 40-годишната Салма Хайек.

В Топ 10 на най-сексапилните майки намират място още София Вергара, Мила Йовович, Жизел Бюндхен, Хайди Клум и Бриджит Мойнахан.
actualno.com

Холи Бери е най-сексапилната холивудска майкаХоли Бери е най-сексапилната холивудска майка



Снимки: БГНЕС
1. Холи Бери
2. Моника Белучи
3. Кейт Бекинсейл