Горещи момичета показаха колекцията на CenTransit.bg на остров Родос в Гърция

Ликът на Че Гевара от логото на компанията превзе острова стрела

Горещи момичета показаха  колекцията на CenTransit.bg на остров Родос в Гърция  Горещи емоции, много забавление и същински купон – това е ситуацията на един от най-посещаваните острови в Гърция – Родос. Лятото е време за развлечения, а на по-известния като „остов стрела” такива не липсват. Скоро там се проведе конкурс по body art, на който телата на красиви руски топ модели бяха изрисувани отгоре до долу. Момичетата търпеливо изчакваха художниците да творят върху кожата им и след това дефилираха пред събралата се публика, която определено разбираше от това изкуство.

Един от партньорите на конкурса бе първият български онлайн туристически портал в България CenTransit.bg. Събитието уважи самият изпълнителен директор на компанията Джон Хейзълууд. Body art конкурсът продължи няколко дни, като всяка една от вечерите красиви топ модели обличаха и дрехите от колекцията на CenTransit.bg, демонстрираха ги пред присъстващите и не отбягваха обективите на камери и фотоапарати.

Топ манекенките представиха дрехите на CenTransit.bg, създадени от младия дизайнер Евгени Петков, чийто модели обраха овациите на еко модно шоу в Женева и по време на конкурса „Top model of the world” 2009.

 Горещи момичета показаха  колекцията на CenTransit.bg на остров Родос в Гърция

CenTransit.bg e добър корпоративен гражданин. CenTransit.bg е отговорна компания – към своите клиенти, към своите служители, към заобикалящата среда, към обществото. Онлайн туристическият портал подпомага проекти, свързани с българската поп култура и/или с глобалната еко идея. Ето защо CenTransit.bg подпомогна и младия дизайнер Евгени Петков за създаването на CenTransit колекцията. Друг проект, който компанията подпомага е CenTransit Eco Fashion Show, който стартира през месец март.

 Горещи момичета показаха  колекцията на CenTransit.bg на остров Родос в Гърция

 Горещи момичета показаха  колекцията на CenTransit.bg на остров Родос в Гърция

Проектът се финансира от компанията на Джон Хейзълууд, а самите дрехи се правят от млади талантливи студенти по моден дизайн в Националната Художествена Академия в София. Някои от вече готовите модели в конкурса бяха представени миналата седмица на специално организирано Еко модно парти в София. Събитието бе комбинирано и с юбилея на модния мениджър Албена Петрова. Тя подкрепя еко инициативите на Джон Хейзълууд и неговата компания CenTransit.bg.