Да изберем любовен амулет


Да изберем любовен амулет Ако древните египтяни са използвали любовните амулети практически за всички аспекти от живота, то съвременните хора обикновено търсят ползата в три направления: астрология, късмет и любов. За няколкото хиляди години, в които човечеството съществува, само най-мощните и ефективни амулети са издържали проверката на времето.

Един от най-могъщите е тюркоазът. Вярва се, че този камък притежава сила, която е способна да ни освободи от най-тежката любовна мъка. За целта е необходимо талисманът с тюркоаз да се докосва до кожата ви, а самият камък да остане необработен. Подходящи са пръстени, обеци и гривни.

Циганите използват и досега един от най-мощните сексуални амулети - обикновен боб. Той се използва в качеството си на материал за украшения или просто го носят в джоба си.

Да изберем любовен амулет От древността е популярно да се използват любовни амулети - анаграми. Те се дават незабележимо на човека, в който сте влюбени. А резултатът е положителен отговор на пламенните ви чуства. Анаграмата е най-силният амулет за любов. Когато върху него има изображения на богинята Венеря, той носи щастие в любовта и хармония в съпружеския живот.

Всъщност, можете да използвате като любовен амулет абсолютно всеки един предмет около вас. Условието е да му придадете това качество - от душа! Докозателство за думите ни е фактът, че такъв е замисълът на венчалните халки. Те се явяват един вид символ на взаимната любов между две врекли се един на друг души.

Източник: actualno.com