Вихра в приказна рокля за сватбата


Вихра в приказна рокля за сватбата Вече всички знаят, че Вихра и Иван се женят в морското селце Крапец. Двамата са заедно от 8 години, а сватбата ще бъде през август.

Темата на церемонията и партито, разбира се, е морска. Чашите, от които младоженците ще пият, са като рапанчета, а поканата е навито послание в бутилчица. За гостите вместо цветенца за реверите ще има истински морски звезди, които за момичетата ще са като гривнички.

Разкошната рокля на булката е дело на топ-дизайнерката София Борисова, с която Вихра се познава от няколко години. Затова тв водеща се спря именно на тоалет от последната колекция на ROMANTIKA FASHION.

“Вихра е прекрасен човек и на всички проби в шоурума се държа страхотно.Тя имаше вече готова визия за това как ще изглежда, само заедно доизкусурихме детайлите”, споделя родната дизайнерка.


Изчистен силует, носещ лукс, нежност и ефирност. Това е сватбената рокля на половинката на Иван. Тя е изработена от естествена коприна, а голия гръб придава нежен сексапил. Вихра наистина ще бъде впечатляваща булка на предстоящото тържество, което ще се превърне в едно от светските събития на годината.

Вихра в приказна рокля за сватбата

Вихра в приказна рокля за сватбата

Снимки: списание “МАКСИМУМ”