Фотосесия в подкрепа на каузата "АЗ съм ЗА естествен бюст"

На 10 юли 2010 г. (събота) в градинката на паметника на Съветската армия, въпреки летния дъжд, Bilka проведе обещаната фотосесия на открито в подкрепа на каузата "АЗ съм ЗА естествен бюст".

Моделите позираха в специално изработена за Bilka колекция на модния дизайнер Боян Петрушевски пред обектива на Лора Топалова. Публикуваните снимки са предоставени от Bilka, a кадри от официалната фотосесия, заснета от Лора Топалова, ще бъдат публикувани допълнително.

Шестте участнички във фотосесията (Петя Георгиева, Зорница Стойкова, Каролина Добрева, Катя Ушева, Благовеста Велянова, Цветомира Петрова), с най–естетични естествени гърди, бяха избрани от жури в проведения предварителен кастинг. Всички те са непрофесионални модели.

 АЗ съм ЗА естествен бюст АЗ съм ЗА естествен бюст

 АЗ съм ЗА естествен бюст АЗ съм ЗА естествен бюст

За всички желаещи, които подадоха заявки за участие, условията бяха навършени 18 години и разбира се естествен, естетичен бюст.

Цялостната визия и излъчване на моделите Bilka беше превъплъщение на идеала за женска красота като скулптура, изваяна от природата, освободена от наложените изкуствени стереотипи и далеч от изкривеното, рециклирано в пластмаса възприятие на красотата в съвременното общество!

АЗ съм ЗА естествен бюст

"Искаме да внушим на хората, че това, което природата създава е уникат, истинско произведение на изкуството и ние трябва да се научим да го съхраняваме, поддържаме и ценим!", споделиха от Bilka.

Сред тези, които лично подкрепиха кампанията беше и лъчезарната Супер Бианка – актриса и ТВ водеща. Тя с желание позира пред обективите облечена с уникална тениска Bilka със снимка на красив, естествен женски бюст. "Изцяло подкрепям каузата! Аз съм от хората, които нямат никакво желание да си слагат силикон! Харесвам се такава, каквато съм и повярвайте ми, това чувство е прекрасно! Дано посланието на Bilka бъде чуто и накара повече млади жени да се научат повече да се приемат и по-малко да се влияят от странични мнения по отношение на външността си", заявява с ослепителна усмивка Бианка.

АЗ съм ЗА естествен бюст

АЗ съм ЗА естествен бюст

АЗ съм ЗА естествен бюст