Лято в райе и каре от ENRICO COVERI


Цветелина Арсова

Лято в райе и каре от ENRICO COVERI Тенденциите в мъжкия гардероб това лято повеляват елегантни ленени костюми в райе и каре. Актуалните предложения са от колекцията за сезон лято 2010 на една от най-големите модни централи - Enrico Coveri.

В линията на известната марка са комбинирани олекотени ленени сака в земни цветове – бяло, бежаво, сиво – с приятни за носене памучни панталони.

На по-смелите си почитатели марката предлага памучни сака и панталони на широки райета в красиви наситени цветове – червено и бяло, морско синьо и бяло, жълто и оранжево. Смело се комбинират сака и панталони с цветни принтове с пуловери без ръкави и тишърти в жълто, розово, цикламено. Ризите са от фин памучен плат, който прави допира до кожата особено приятен.

В новата колекция на Enrico Coveri могат да се открият лилави, розови, светло сини ризи и така актуалните райета. Пуловерите в светли цветове – жълто, бяло, розово – и тези с десени на раета и ромбове допълват успешно модерната визия. С новата колекция на Enrico Coveri всеки мъж ще придобие истинско италианско самочувствие и елегантност.

Лято в райе и каре от ENRICO COVERIЛято в райе и каре от ENRICO COVERI

Лято в райе и каре от ENRICO COVERIЛято в райе и каре от ENRICO COVERI

Световноизвестната марка ще стъпи на българския пазар след броени дни. Първият бутик на Enrico Coveri ще бъде открит официалното на 08.07.2010 г. (четвъртък) от 19:00 ч. в Mall of Sofia с ревю, включващо модели от мъжката линия на бранда за сезон лято 2010.

Снимки:
1. - 5. Актуални предложения от колекцията лято 2010 на Enrico Coveri.
Фото: © Enrico Coveri.