Как да изберете подходящия за вас бански


Прекалено закръглени сте за изрязани бански и не достатъчно ”изваяни” за цял бански? Ако се притеснявате от това, послушайте тези тайни съвети, за да изглеждате по-горещи от всякога по време на лятната си почивка.

Шопингът за бански обикновено струва на жените много време, разходи и нерви. Всяко планиране на лятната ваканция започва оптимистично, представяйки си себе си на плажа с коктейл в ръка, неустоими за мъжките очи. Но пробвате ли банския си костюм мечтите полека започват да се изпаряват. За това игнорирайте тенденциите, освен ако нямате невероятна фигура и можете да си позволите да облечете всяко парче плат.

Как да изберете подходящия за вас банскиКак да изберете подходящия за вас бански

Как да изберете подходящия за вас банскиКак да изберете подходящия за вас бански

От първостепенно значение е да се чувствате удобно и в кожата си. Ако имате хубав бюст, покажете го, като акцентирате на него, а не на друга част от фигурата си. Подходящи са моделите с шарено горнище и едноцветно долнище, което ще привлича вниманието към гърдите.

Моделите с висока талия създават илюзия за по-дълги крака, а пикантните женски извивки могат да бъдат постигнати с декорации, връзки и аксесоари, поставени на правилното място.

Ако се чувствате некомфортно в тялото си, не правете грешката да купувате цял бански, опитвайки се да прикриете формите си, тъй като така само ще подчертаете проблемните зони. /БГНЕС

Снимки:
1. - 4. Модели бански костюми за сезон Лято 2010, показани по време на Cibeles Madrid Fashion Week в Мадрид, Испания.