Живи статуи позираха в София в подкрепа на каузата "АЗ съм ЗА естествен бюст"


АЗ съм ЗА естествен бюст Bilka застана твърдо зад каузата "АЗ съм ЗА естествен бюст" и демонстрира публично позицията си с разполагането на живи статуи пред х. Радисън, Бизнес Парк София и магазини Фантастико в Студентски град и ж.к. Хаджи Димитър.

В продължение на няколко часа минувачи се любуваха на красиви момичета с бронзирана кожа и зелени препаски на гърдите, които целяха да покажат красотата на естествения бюст!

На 26-ти юни (събота) живите статуи "Bilka" ще популяризират каузата в Южния парк и в The Mall.

"Силиконовата мания придобива колосални размери. Все по-млади момичета лягат на хирургичната маса с желанието да станат по-красиви, желани, перфектни. Идеалите за красота се налагат от звездите, поп и фолк изпълнителките, които са кумири и образ за подражание на девойките.

Почуствахме нужда да се противопоставим на това, да покажем, че красотата има много измерения – тези на нашата индивидуалност. Всяка жена иска да бъде красива, но хирургичните корекции са много краен вариант.


Bilka Collection в козметичната серия Grape Energy предлага гел, който по естествен път извайва и оформя бюста! Голям или малък, но винаги стегнат – това e един от начините да поддържаш бюста си привлекателен без риск за здравето!

АЗ съм ЗА естествен бюст Надяваме се, че ще популяризираме каузата и ще намерим съмишленици. Усилията ни няма да са напразни, ако успеем да разубедим дори и едно момиче да си сложи силикон на 20 г, когато със сигурност няма нужда от това!", споделят убеждението си от компанията.

Каузата има собствен сайт и блог – www.bilkazaestestvenbiust.com, в който защитници и противници могат да споделят мнението си и да получат повече информация за предстоящите събития на Bilka.

Bilka кани всички желаещи да подкрепят каузата на 10 юли, от 16.00 до 20.00 ч. в градинката на паметника на Съветската Армия (между бул. "Гурко" и бул. "В. Левски").

Bilka ще проведе фотосесия, разкриваща красотата на естествения бюст в защита на каузата. Фотограф на фотосесията ще бъде Лора Топалова, а моден дизайнер със специално изработена за случая колекция е Боян Петрушевски. Желаещите да участват могат да се запишат предварително на www.bilkazaestestvenbiust.com, само ако имат навършени 18 год. и разбира се естествен бюст.