Зара инкогнито в България, хлътна по тоалети на Vincit


* Красавицата не пропусна да освежи летния си гардероб с тоалети от бутика на своята приятелка Весела Тотева

Зара се завърна в България от САЩ, където бе заминала през януари, следвайки страстта си към киното. Най-известната екс брадърка завърши първия си курс по актьорско майсторство в страната на неограничените възможности, където ще се завърне през август, за да снима малка роля в американска продукция. Още с пристигането си у нас, тя посети новооткрития бутик “Vincit” на близката си приятелка и бивша колежка в ТВ играта “Ало, Къщата” Весела Тотева.

Зара инкогнито в България, хлътна по тоалети на VincitЗара инкогнито в България, хлътна по тоалети на Vincit

Зара, която винаги се е отличавала с уникален собствен стил, призна, че не е шопинг маниак, но е способна буквално да се влюби в по-интересните дрехи, които съчетават класиката с екстравагантни акценти. Точно затова тя беше запленена от тоалетите на Vincit и се съгласи да позира с няколко от тях.

Брюнетката с перфектно тяло беше особено впечатлена от ефирните мини роклички и туники от новата лятна колекция на марката, създадени по дизайн на Весела Тотева, подчертаващи най-съблазнителните извивки на тялото и съдържащи закачлив акцент - ексцентрична външна подплънка, шик колан, ефектно оголен гръб. Тя позира и в клин с дантелени „наколенки” и ефектна полупрозрачна блузка с едно рамо, както и в една от фееричните дълги рокли от колекцията.

В част от кадрите Зара показва и известната си татуировка на тила, която представлява символично въртенето на земята около слънцето и е символ на живота и обновлението.

Зара инкогнито в България, хлътна по тоалети на VincitЗара инкогнито в България, хлътна по тоалети на Vincit

Зара инкогнито в България, хлътна по тоалети на VincitЗара инкогнито в България, хлътна по тоалети на VincitФото: Георги Божиков, Hammer Studio