Еко фотосесия в защита на градската околна среда

Силвия Васева и Евгени Евтимов, собственици на модна агенция ES line Models, обединиха усилията на няколко световни бранда за новата кампания на агенцията. Идеята е да се запази и малкото зеленина в София, както и да бъде опазен въздухът от вредните газове на автомобилните изпарения.

За тази цел двамата преди броени дни заснеха фотосесия с единствения по рода си спортен екологичен Мерцедес - SLS, който е последен модел автомобил защитаваш околната среда. В кампанията се включи и марката Calvin Klein, която представи и последните тенденции дрехи, изработени от екологични материали. Творението на дизайнерите от Щутгарт бе за кратко в България по време на изложението Тop Gear.

Еко фотосесия в защита на градската околна среда

Скъпата марка избра за свои лица собствениците на модна агенция ES line Models Силвия Васева и Евгени Евтимов. Сесията бе заснета от фотографа Николай Герганов, а за перфектната визия на Силвия и Евгени се погрижи гримьорът Георги Асенов. По време на лятната ваканция в три големи български града ES line Models ще организира "зелени" ревюта за малките и големи модели на агенцията.