5 тайни на диетата на моделите на Victoria's Secret


5 тайни на диетата на моделите на Victorias Secret Моделите на Victoria's Secret предизвикват завист в голяма част от обикновените жени, които биха дали почти всичко, за да знаят тайните, които им помагат да поддържат кръшните си снаги.

Handbag.com попита Ник Мичел, личният треньор на голяма част от моделите на Victoria's Secret, какво правят манекенките, за да поддържат формата си. Мичел посъветва жените, които искат стройна фигура, да изпълняват следните няколко съвета:

1. Пийте много вода! Помага за отслабването, тонизирането и поддържането на организма. Пийте по един литър вода дневно за всеки 25 килограма от теглото ви.

2. Пийте диетична Кока Кола или Пепси, ако сте гладни. Това не е най-здравословният съвет, но работи! Освен това, ако спазвате здравословна диета, един сок от време на време няма да ви навреди.

3. Спете пълноценно. Сънят не е лукс, той е необходимост. Пийте отпускащи чайове преди да заспите и се постарайте да имате спокойна атмосфера в стаята си. Ако имате въглехидрати в менюто си, консумирайте вечерта.

4. Не пропускайте да се храните. Не се придържайте към тенденцията да ускорявате процеса на отслабване чрез намаляване на броя на храненията дневно. Това единствено може да ви навреди.

5. Не започвайте деня си с нездравословна закуска, защото тя със сигурност ще бъде последвана от нездравословен обяд и вечеря. /БГНЕС