Модата в летния маникюр е метален Minx - показа "Секса и Градa" 2


Интеркозметика ЕООД, изключителен представител за България и Македония на Minx, съобщи че разноцветните принтове на ноктите на някои от най-популярните световни знаменитости, вече са достъпни и в България. Секси маникюр от Minx е перфектното решение за летния сезон за всяка дама, която притежава индивидуален стил и излъчване.


Това лято всичко метално е модерно, включително маникюра. Актуални са блестящите сребърни светове на ноктите или лъскавите златисти метали. Това показа и филмовият моден хит за сезона - “Сексът и градът” 2. Освен изключителните модни облекла, които демонстрира в лентата, Ким Катрал или Саманта Джоунс не пропуска за пореден път да ни покаже фанатичната си привързаност към разноцветните принтове. В сватбената сцена, Саманта е с блестящи червени нокти, всеки, украсен с позлатена Луна. В унисон с визията на Абу Даби, маникюрът на актрисата е като блестящо злато, благодарение на Golden Lightening Minx.

Сред най-големите фенове на марката са световни знаменитости - Лейди ГаГа, Бионсе, Виктория Бекъм, Риана, Кристина Агилера са само част от дамите, демонстриращи при всяка възможност своите предпочитания към Minx. Независимо дали са на парти, филмова премиера или концерт, всички те са подвластни на Minx-треската, обхванала целия свят. Една от емблематичните представителки в музикалната индустрия - Фърги от Black Eyed Peas също се довери на Minx за снимките на своя музикален проект – сингъла Imma Be Rockin’ That Body. Певицата залага на актуалния в маникюра сребърен цвят, който перфектно допълва футуристичната й визия във видеоклипа към песента. Сестрите Кардашиян също са сред дамите, които декорират ноктите си с принтовете на Minx. Поредното доказателство за това е новата им фотосесия за луксозната марка бански костюми Beach Bunny.

Тайната на Minx е в плътното покритие и отпечатък на принта, който се активира за минути на инфрачервена светлина. Топлината прави Minx податлив и го свързва здраво с нокътната плочка. Minx има водоустойчиво покритие, което го защитава при ежедневния досег с вода. Minx е без миризма и химически съставки, напълно безвреден, не предизвиква алергични реакции, премахва се бързо, не е необходимо нанасяне на основа и топ лак.

При правилно поставяне на принтовете, Minx може да издържи от 1 до 2 седмици без надрасквания и поражения върху маникюра, а при педикюра този срок се удължава до месец и половина.