Риана: Няма достатъчно черни жени в модата

Риана: Няма достатъчно черни жени в модата Карибската перла Риана смята, че няма достатъчно черни жени в модата и уважава модната марка Гучи, защото се осмели да направи рекламна кампания с нея.

Изпълнителката на хита "Руска рулетка" смята, че нейната рекламна кампания с модна къща Гучи е "голяма работа", тъй като се различава от традиционното.

"Определено са малко черните жени на високи токчета в модната индустрия. Едно от нещата, които уважавам в Гучи е, че направиха кампания с мен", заяви певицата в интервю за американското издание на списание "Ел".

Риана също така изрази уважението си към всички дизайнери, които отказват да се придържат към слаби и бели модели и насърчават разнообразието на модния подиум.

"Харесвам дизайнери, които се осмеляват да излязат извън кутията. Ходих на ревюто на Жан Пол Готие и видях момичета от различни етноси, които са по-пълни от мен, красиви и чувствени. Това ме развълнува", сподели звездата от Барбадос. "Модата не е в тежест за мен. Точно обратното. Тя е като музиката, чудесен начин да покажа своето творчество. Стилът и дизайнът са много важни за развитието ми като артист и това разбира се е изключително забавно", каза още певицата. /БГНЕС