Кайли Миноуг възражда конусовидните сутиени

Кайли Миноуг възражда конусовидните сутиени Певицата Кайли Миноуг не без помощта на модния дизайнер Жан-Пол Готие иска да върне модата на конусовидните сутиени.

В момента певицата подготвя новия си албум и снима клип на песента "All the Lovers".

11-ят студиен албум на Кайли се очаква да излезе през юли. На обложката му, австралийката позира като гръцката богиня на любовта – Афродита.

Дизайнът на костюма й в клипа на първият сингъл от албума включва прелестен черен сутиен, който е изработен специално за видеоклипа от Жан-Пол Готие.

Преди около 20 години Мадона направи фурор, като излезе на сцена със сутиен. Но не само Готие е решил да обнови добре познатите форми на прочутия аксесоар.

Кайли Миноуг възражда конусовидните сутиени Дизайнерката на компанията What Katie Did Кейти Холфорд е единствената, която в момента разработва нови модели бельо на основата на класически модели от средата на миналия век. Първата колекция от "добре забравени" нови модели се появи още през 2002 г.

Старанието и уменията на Холфорд не останаха незабелязани както от модните експерти на Vogue, Elle и Harpers Bazaar, така и от певицата Виктория Бекъм и топ-модела Клаудия Шифър. /БГНЕС

Снимки:

1. Обложката на новият албум на Кайли - Афродита.
2. Кайли, в новият си клип, облечена с черен, конусовиден сутиен, специално изработен от Жан-Пол Готие