Стартира нов телевизионен гид за дамите

Цветелина Арсова

Пищно шоу, изпълнено с музика, танци и много мода, даде начало на новото лайфстайл предаване по Нова ТВ – „Високи Токчета”. С тържествено отброяване и бутилка шампанско стартира и първият онлайн мол в България Podari-bg.com, който е кръстник на предстоящата телевизионна продукция.

СТАРТИРА НОВ ТЕЛЕВИЗИОНЕН ГИД ЗА ДАМИТЕ

СТАРТИРА НОВ ТЕЛЕВИЗИОНЕН ГИД ЗА ДАМИТЕ

На високи токчета из “градската джунгла” ще вървят петте чаровни водещи - Гери Гочева, Нели Ангелова, Цеци Красимирова, Диана Великова и Грета Дачева. Някои от тях са познати от малкия екран, други от светския живот, има и такива, с които зрителите ще се срещнат за първи път.

По време на шоу спектакъла всяка от тях представи участието си в предаването.
Гери Гочева ще води „Жената в градската джунгла”.
От репортерката Нели Ангелова – в рубриката „ Partyology ”, зрителите ще научават всички подробности от светския живот у нас .
Последните модни тенденции ще следи Диана Великова в „Моден Подиум”.
Цеци Красимирова ще дава съвети за перфектна фигура и настроение в „Спорт и здраве”, а водеща на рубриката „ Fashion Taro ” ще бъде Грета Дачева.

Всяка една от чаровните водещи ще дава своите съвети и онлайн – в Podari - bg . com .

Вечерта протече напълно в ритъма на градския живот. Гостите на откриването бяха посрещната на чаша „ Мартини ” и аперитиви „ Руски стандарт ”.
За да станат свидетели на първите крачки на „ Високи токчета ” в Рейнбоу плаза бяха дошли Наталия Гуркова, адв. Биляна Тончева, представители на „Жени ГЕРБ”, Ники Сотиров, половинката на Краси Гергов – Деница, съпругата на д-р Ангел Енчев – Милена, Деси Банова и много други лица от елита, бизнеса и медиите.

СТАРТИРА НОВ ТЕЛЕВИЗИОНЕН ГИД ЗА ДАМИТЕ

Напълно в стила на предаването, на сцената бяха разположени фотьойли във формата на обувки с висок ток. Така удобно разположени, петте водещи се насладиха на дефилетата на последните колекции на Sisley , Versus и Bridal Fashion .

За финал на ефектното шоу Вили Боршукова, собственик на салони „Магама”, направи две екстравагантни прически под ритъма на конги.

СТАРТИРА НОВ ТЕЛЕВИЗИОНЕН ГИД ЗА ДАМИТЕ

Новият телевизионен гид за съвременните дами в гъстата градска джунгла ще се излъчва като чат от лайфстайл блок на Нова ТВ, всяка неделя от 9:30 до 11:30ч.

 

 

Снимки:

1. Гери Гочева, Нели Ангелова, Цеци Красимирова, Диана Великова и Грета Дачева ще са гидовете на съвременните градски дами.

2. Екипът на предаването се събра за снимки след края на шоуто.

3. – 5. Моменти от спектакъла на сцената.

 

Фото: © Иван Йорданов

Четете повече във Fashion Lifestyle Magazine