Участниците в Биг Брадър луднаха по ароматерапия

Ако се питате на какво мирише в Къщата на брадърите ще ви отвърнем: на кедър, мускус, франджипани и гардения. Това са любимите аромати, с които участниците се зареждат с позитивна енергия в реалити шоуто.

Свещите изполини, с размери от метър до малко под два, са сред атрактивния декор на къщата. Естествено, те са уникати, каквито бяха и арт свещите по време на световния конкурс Best Models, изработени от парфюмеристите на елитната българска козметика. Свещта с черепа е в стил Ада на Данте, а тази с дървото, напомня на Рая и е символ на семейството. Символиката е търсена умишлено, защото много от участниците в къщата показват светлите и тъмните кътчета на своята душа в шоуто.

 Участниците в Биг Брадър луднаха по ароматерапия  Участниците в Биг Брадър луднаха по ароматерапия

Има един щанд в супермаркета в Къщата, който е любим на всички участници. Когато излизат от предаването, всички брадъри минават оттук, за да се "заредят" с нещо за душата и тялото – свещите и козметиката на "Рефан".

Докато в предходното реалити, участниците използваха гигантските свещи-уникати на "Рефан" предимно за маси, то сегашните се потапят в пламъка и ароматотерапевтичното им въздействие, за да понесат по най-конфортния начин присъствието си в шоуто.

 Участниците в Биг Брадър луднаха по ароматерапия  Участниците в Биг Брадър луднаха по ароматерапия

От Refan са луднали да угаждат на капризите и да задоволяват свръхконсумацията на брадърите с елитарна козметика. Те непрекъснато зареждат магазина с бутери за тяло, със захари и масажни масла, които се харчат като топъл хляб в "Биг брадър". Най-крупни са доставките от ефектните свещи на "Рефан", които са хит в Къщата. При напускането си участници не пропускат да се запасят с любимите свещи за ароматерапия, въпреки големият подаръчен комплект, който елитната марка им подарява.

 Участниците в Биг Брадър луднаха по ароматерапия

 Участниците в Биг Брадър луднаха по ароматерапия

Вижте още:

Big Brother: Most wanted