Калин Вельов изпрати "Най-красивата абитуриентка" на бала й


Калин Вельов изпрати Най-красивата абитуриентка на бала й Победителката в конкурса за "Най-красива абитуриентка" на Dir.Bg и Astella Atelier за 2010 година Румяна Йорданова избра визия на модерна принцеса за абитуриенския си бал.

Приятните емоциите за Румяна започнаха още от сутринта, когато перфектната й прическа бе създадена в салон Мода Натали, а за ефектния й грим се погрижи Фани Албайрак.

Появата на красивата абитуриентка в елегантната черна рокля от Astella - голямата награда за бала - и с искрящи бижута от Phantasya бе наистина зашеметяваща.

Пред хотел Радисън, където се състоя изпращането на Руми, я чакаше звездният й кавалер Калин Вельов с разкошен букет. Атрактивната двойка се забавляваше страхотно на коктейла и с настроение позира пред обективите на Hammer Studio. С гръмки аплодисменти родителите и гостите на "Най-красивата абитуриентка" я изпратиха в училището й.

 Калин Вельов изпрати Най-красивата абитуриентка на бала й Калин Вельов изпрати Най-красивата абитуриентка на бала й

Руми и талантливият музикант предизвикаха истинска сензация в СМГ. Калин Вельов не се сдържа и демонстрира умения в биенето на тъпан в двора на училището. С много емоции учениците от 12-ти клас се сбогуваха с ученическите си години. Под звуците на клаксони абитуриентите се отправиха към Рейнбоу Плаза, където беше балът им. От доверени източници разбрахме, че за "Най-красивата абитуриентка" купонът и танците са продължили чак до сутринта.

Калин Вельов изпрати Най-красивата абитуриентка на бала й

Калин Вельов изпрати Най-красивата абитуриентка на бала й

Видео можете да изтеглите от тук