Фестивал на МОДАТА и КРАСОТАТА - Варна`2010

С грандиозен моден спектакъл Агенция VIP Fashion Group откри официално модния летен сезон в град Варна. Второто издание на Фестивалът на МОДАТА и КРАСОТАТА се проведе в шикозната обстановка на Гранд Хотел Варна и събра над 500 VIP гости от цяла България.

В богатата близо три часова програма ценителите на висшата естетика аплодираха: световно известната спортна марка PUMA, фантазии от бельо на TRUIMPH, най-новата линия бански костюми на NICOLE OLIVIER, мъжка мода от PIERLUCCI, DRESS CODE, митра ДАР, SWAROVSKI, обувки и аксесоари от PRETTY FIT, дизайнерската колекция на бутик АЗАЛИЯ, кожени палта от KAZAN FURST, индийска етноколекция от GANG, както и бутикова колекция на булчинска къща HOLIDAY.

Модния спектакъл откриха най-малките модели на Агенция VIP Fashion Group на възраст между 2 и 12 години. Под бурните аплодисменти на публиката те дефилираха с най-актуалното в детската мода, представено от верига магазини CARNIVAL KIDS.

Най-голям интерес предизвика ексклузивното за България представяне на световноизвестните марки - JLO на JENNIFER LOPEZ, DEREON на BEYONCE и BABY PHAT на KIMORA LEE SIMMONS, които пристигнаха във Варна специално за Фестивалът на МОДАТА и КРАСОТАТА.

Фестивал на модата и красотата - ВарнаФестивал на модата и красотата - Варна

Фестивал на модата и красотата - ВарнаФестивал на модата и красотата - Варна

Фестивал на модата и красотата - ВарнаФестивал на модата и красотата - Варна

Изненадата на вечерта беше уникалното пътуване през вековете с машината на времето, сътворено от Балет Арт Денс. Чрез ефектното съчетание на артистичност, танц и невероятен сценичен стайлинг, бяха представени Жените - Модни икони през различните епохи, като се започна от Клеопатра и се стигна до Лейди ГаГа, в чийто образ влезе певицата Деница Димитрова.

В грандиозното събитие се включиха над 30 от най-добрите топмодели на Агенция VIP Fashion Group, сред които носителките на титлата МИС ВАРНА`2007 – Ива Атанасова и МИС ВАРНА`2008 – Ирена Иванова. Те показаха своите професионални способности не само на сцената, но и на импровизирания кът за фотосесии, където позираха пред фотообектива на фотографа Боби Решовски. Топкоафьорите от салони Nushi, както и екипът на гримьорката Кристина Славова се погрижиха за уникалния стайлинг на всички участници в събитието. Внушителната сцена и нестандартната хореография, дело на Дими Друмева, превърнаха дефилето в истинско удоволствие за ценителите на модата и красотата.

В ролята на водещ влезе актьора Симеон Лютаков, а за доброто настроение на гостите се погрижи младият изпълнител Даниел Русев.

Фестивалът на Модата и Красотата по традиция отново бе посветен на една благотворителна кауза в подкрепа на 4-годишната Михаела от Варна, която страда от тежка форма на детска церебрална парализа. Средствата от благотворителната томбола разиграна по време на събитието бяха дарени в края на вечерта за лечението на малката Михаела.

Сред VIP гостите уважили модния фестивал се открояваха националите ни по волейбол начело с треньора им – световно признатия Силвано Пранди. Волейболистите наблюдаваха с нескрит интерес красивите варненски модели и бурно ги аплодираха.

На събитието присъства и президента на българската федерация по Сумо – Петър Стоянов, придружен от очарователната си съпруга Емилия. Бизнесменът Красен Кралев, общинския съветник Красимир Симов, заместник областния управител г-н Няголов и много други представители на политическия и бизнес елит на страната, станаха свидетели на официалното откриване на летния моден сезон във Варна.

Фестивал на модата и красотата - ВарнаФестивал на модата и красотата - Варна

Фестивал на модата и красотата - ВарнаФестивал на модата и красотата - Варна

Фестивал на модата и красотата - ВарнаФестивал на модата и красотата - Варна

Фестивалът на модата и красотата Варна 2010 за пореден път доказа, че всяко светско и модно събитие под диригентската палка на собственичката на VIP Fashion Group - Мира Матеева и нейния екип е вече утвърдена и доказана марка за качество, класа и стил. Внушителното събитие с домакин и партньор Гранд Хотел Варна, бе подкрепено от ароматното кафе Di`Angello, Винарска изба Варна, PEPSI и др.

Официални медийни партньори на Фестивала бяха телевизия Черно море, TV предаванията "All Inclusive" и „Fitness Mania”, вестниците: "Труд", "24 часа", "Народно дело" и "Черно море", както и електронните сайтове – www.topmodel.bg, www.fashion.bg, www.krasivi.bg, www.hera.bg, www.moreto.net и www.raboteshtomomiche.com.

Снимки:

1. - 2. Модели на Jennifer Lopez от колекцията JLO.
3. - 4. Модели на Beyonce от колекцията Dereon.
5. - 6. Модели на Kimora Lee Simmons от колекцията Baby Phat.
7. - 8. Модели от дизайнерската колекция на бутик Азалия.
9. - 12. Модели на Triumph.