Playboy fashion week избра български модели за своите дефлета

Playboy fashion week избра български модели за своите дефлетаПопулярните модели на Expose models Златка Димитрова и Гергана Аролска, бяха сред 30-те плеймейтки от цял свят, избрани да участват в „Playboy fashion week”, който се проведе от 14 до 19 май в Бейрут. Двете красавици, са победили конкуренция от стотици модели, снимали се за корици на списание Playboy по света.

За сигурността на плеймейтките ни се е грижила 24 часа лична охрана, а транспортирането им до ревютата е станало с луксозна лимузина. Българските модели са привлекли голям медиен интерес и камери и фотообективи ги следват на всяка крачка, дебнейки да не изпуснат някой вълнуващ момент от участията на красавиците.

Седмицата на модата в Бейрут е първото подобно събитие в Света.

За разлика от стандартните модни форуми, „Playboy fashion week” се отличава с вдигащи адреналина дефилета по бельо и бански костюми, на които нашите момичета показаха своята артистичност.

Днес, се очаква Златка Димитрова и Гергана Аролска да кацнат на летище София и лично да разкажат за преживяванията си на дефилетата в Бейрут.

Playboy fashion week избра български модели за своите дефлетаPlayboy fashion week избра български модели за своите дефлета

Playboy fashion week избра български модели за своите дефлетаPlayboy fashion week избра български модели за своите дефлета