Кристиян Одижие с нова колекция "кризисни" ризи

Кристиян Одижие с нова колекция Известният френски дизайнер Кристиян Одижие създаде нова "опростена" колекция от унисекс ризи за Бритни Спиърс и Мадона, защото иска да се съобрази с условията на сегашната икономическа криза, пише БГНЕС.

Френският дизайнер, който е работил за модните марки Ed Hardy, Lee, Kookai и Von Dutch, произведе нова колекция ризи за мъже и жени, като е имал предвид клиентелата си от знаменитости, защото иска да се съобрази със сегашната икономическа криза.

"Моята нова колекция "The Same Guy" е за мъже и жени, и е напълно различна от Ed Hardy. Всички ризи са с еднакъв цвят, обикновени и непретенциозни. Няма повече показност и блясък! Хайди Клум, Бритни Спиърс, Мадона, Лейди Гага... всички те ще получат моите ризи", заяви Одижие.

51-годишният дизайнер заяви, че смята за правилно да създава по-малко пищни и сдържани дрехи, които напълно се различават от предишните му колекции. "Глобалната икономическа ситуация се промени - и ние всички трябва да се съобразим с това. Исках да създам по-малко пищна колекция, така че всеки да може да си я позволи", заяви дизайнерът пред уебсайта bunte.de.

Ризите може да бъдат купени в САЩ на цени от 28 до 92 долара.