Куп звезди се изсипаха на Френската ривиера за 63-тият кинофестивал в Кан


С дефиле на куп звезди по червения килим вчера започна 63-то издание на кинофестивала в Кан.

Събитието на Френската ривиера ще продължи 12 дни като за откриването му беше избрана премиерата на "Робин Худ".

Гучи безспорно властваше на червения килим в Кан на премиерата на "Il Gattopardo". Марката официално пусна новата си колекция Gucci Premiere като за премиерата на невероятните рокли беше избран именно фестивала във френския град.

Камила Бей и Кейт Бекинсейл, заедно със Салма Хайек, Айшвария Рай и дизайнерката Фрида Джанини бяха знаменитостите, избрали тази марка.

Айшвария носеше единствена по рода си пурпурна рокля на Gucci от шифон.

Cannes Cannes

Салма Хайек бе облечена с първата от роклите, създадени от Гучи за колекцията "Gucci Premiere", на премиерата на филма Робин Худ. Роклята с едно рамо беше в цвят бордо, от копринен жоржет с украса от кристали на кръста и рамото.

Втората "Gucci Premiere" рокля, Салма облече на премиерата на Il Gattopardo. По този повод тя избра блестяща, огнено червена рокля, с едно рамо и усукване около талията и бедрото.

Cannes Cannes

Леа Сайдокс носеше рокля "Gucci Premiere" в цвят шампанско с изрязани ръкави. Бюстието беше инкрустирано със сребристи и златисти пайети. Фрида сияеше най-ярко, носейки сребриста "Gucci Premiere" рокля, съчетана с бижута на Gucci.

Cannes Cannes

Кейт Бекинсейл, член на журито на фестивала, се разходи по червения килим за премиерата на "Il Gattopardo" облечена в рокля на "Gucci Premiere", с която изглеждаше като приказна принцеса. Роклята от драпиран, бял, копринен жоржет прилягаше прекрасно по тялото на звездата като акцента беше поставен на бюста със сребриста бродерия във формата на панделка и на талията – с колан, отново в сребристо. Кейт отново очарова всички с подходящата си прическа и грим, показвайки стил и внимание към всеки детайл.

Друга звезда, облечена в Gucci Premiere беше Камила Бел. Тя направи първата си поява на червения килим на филмовия фестивал в Кан за премерата на "Il Gattopardo". Камила носеше рокля с едно рамо, в тъмно син цвят и зашеметяваща бродерия около рамото и кръста.

Cannes Cannes

На премиерата на Робин Худ, Ева Лонгория Паркър комбинира бялата си рокля с волани и шлейф, на дизайнера Emilio Pucci, с коралови обеци и малка, "clutch" чанта, обсипана с кристали Сваровски.

На премиерата на френската комедия "Tournee", през втория ден от филмовия фестивал в Кан, съпругата на френския баскетболист Тони Паркър блестеше в инкрустирана с кристали рокля на Naeem Khan. По-рано същият ден, Лонгория беше забелязана да пазарува в много тясна, прилепнала по тялото ролкя на Hervé Leger и кралско-сини обувки на YSL.

Cannes Cannes

Кейт Бланшет избра драматична, черно-бяла рокля от есенната колекция на Александър Маккуин. Кейт беше съчетала роклята с бижута на Van Cleef & Arpels, за премиерата на новия си филм.

Френската актриса Сандрин Бонер се разходи по червения килим облечена в синьо-черна рокля от пролетната колекция на Alexis Mabille. Роклята беше с тясно бюстие и свободно падаща пола. Красивият модел беше допълнен с копринен, син шал на главата на актрисата и черни сандали на много висок ток.

Cannes Cannes

Снимки:

1. - 2. Айшвария Рай с тоалет на Гучи.
3. - 4. Салма Хайек с тоалет на Гучи.
5. Леа Сайдокс и Фрида Джанини с тоалети на Гучи.
6. Фрида Джанини с тоалет на Гучи.
7. Кейт Бекинсейл с тоалет на Гучи.
8. Камила Бел с тоалет на Гучи.
9. - 10. Ева Лонгория Паркър с тоалети на Emilio Pucci и Naeem Khan.
11. Кейт Бланшет с тоалет на Александър Маккуин.
12. Сандрин Бонер с тоалет на Alexis Mabille.

© image.net