12 красавици раздават статуетки

12 от най-утвърдените и популярни манекенки от модна агенция ЕС лайн Моделс, сред които Face of Bulgaria Камелия Янкова, Лейди България - Цвети Разложка, Ива Атанасова, Гери Дончева, мис Вселена-Галена Димова и др. ще връчат статуетките по време на годишните музикални награди на ТВ "Балканикa". Облеклата за момичетата са подсигурени от дизайнерката Мариета Славчева от модна къща "ПЕРЛИТА".

12 красавици раздават статуетки

Осъзнавайки своята мисия да бъде своеобразен мост на Балканите в
музикално и културно отношение, БАЛКАНИКА МЮЗИК ТЕЛЕВИЖЪН организира през 2010 година първите в историята на Балканския полуостров БАЛКАНСКИ МУЗИКАЛНИ НАГРАДИ, които ще се провеждат ежегодно.

Проектът има за цел да обедини елита на балканския музикален шоубизнес и да наложи форума като най-престижното музикално събитие за изява на балканските изпълнители, продуценти и творци.

БАЛКАНСКИТЕ МУЗИКАЛНИ НАГРАДИ се раздават в шест категории, както следва:

· “Песен на Балканите за 2009”

· “Изпълнител на Балканите за 2009 г.”

· “Изпълнителка на Балканите за 2009 г.”

· “Дует/група на Балканите за 2009 г.”

· “Видеоклип на Балканите за 2009 г.

· Награда за принос към развитието и популяризирането на музиката
от Балканите.

Категорията “Песен на Балканите” има единадесет подкатегории – по една песен-победителка от всяка балканска държава.

Балканските държави-участнички са: Албания, Босна и Херцеговина,
България, Гърция, Румъния, Словения, Сърбия, Турция, Македония,
Хърватия, Черна гора.

Церемонията по награждаването ще се състои на 16 май 2010 г. от 21.00 ч.на пл. Ал. Батенберг, когато всяка песен-победителка ще бъде
представена на живо, а телефонните линии отново ще бъдат отворени за SMS гласуване и така милионите зрители на Балканите ще изберат “Песен на Балканите за 2009 г.”.

Церемонията ще се излъчва директно в ефира на Балканика мюзик телевижън, както и от медийните партньори на събитието: БНТ 1 за България; Pink за Сърбия, Pink М за Черна гора, Pink BH за Босна и Херцеговина; TV Klan за Албания, А1 за Македония; TVR 3 за Румъния, Net TV за Словения; Narodna TV за Хърватска.