Новата серия NIVEA Color CrystalGloss с течни кристали -
грижа и стилизиране за боядисаната коса


Новата серия NIVEA Color CrystalGloss с  течни кристалиНяколко дни след боядисването й, цветът на косата ви се отмива, състоянието й се влошава, свежото усещане и добрия й жизнен вид изчезват. Новата серия продукти за грижа и стилизация NIVEA Color CrystalGloss осигурява на боядисаната коса специалното отношение, което тя заслужава. Продуктите от серията запазват чувството и вида на прясно боядисана коса до 6 седмици.

Боядисаната коса много бързо губи свежия си вид. Отмиването на цвета, вредното влияние на UV лъчите, разресването и изсушаването – всичко това има силно изтощаващ ефект върху цвета и състоянието на косата ви.

Серията NIVEA Color CrystalGloss се състои от продукти за грижа и стилизация. Продуктите имат подхранващи формули за поддържане жизнения цвят и предпазване на косата, като тя остава мека и бляскава дълго време. Серията за боядисана коса NIVEA Color CrystalGloss предпазва цвета от отмиване, неутрализира увреждането й, придава блясък и я защитава от UV лъчите и от вредното въздействие на сешоара и пресата.

Течните кристали превръщат косата във феерична магия от цвят и блясък, на тях се дължи възстановяването й и поддържането на удивителен блясък. Освен течните кристали, подхранващата и защитна формула съдържа допълнителни антиоксиданти.

Антиоксидантите, извлечени от оризово масло, предпазват косата от вредата, нанасяна й от свободните радикали – неустойчиви молекули, които причиняват клетъчни увреждания, като оставят косата чуплива и вяла. UV филтрите предпазват косата от вредните слънчеви лъчи и подпомагат поддържането на интензивността на цвета чрез формирането на предпазен филм около основата на косъма. Филмът абсорбира UV радиацията - по този начин избледняването на цвета е сведено до минимум, а кератина в косъма е предпазен.

Серията NIVEA Color CrystalGloss съдържа:

- Шампоан за боядисана коса NIVEA Color CrystalGloss
- Балсам за боядисана коса NIVEA Color CrystalGloss
- Едноминутна маска за боядисана коса NIVEA Color CrystalGloss
- Интензивна маска за боядисана коса NIVEA Color CrystalGloss
- Лак за боядисана коса NIVEA Color CrystalGloss
- Пяна за боядисана коса NIVEA Color CrystalGloss
- Спрей за боядисана коса NIVEA Color CrystalGloss Style & Care Finish

Новата серия NIVEA Color CrystalGloss с  течни кристали