Бельото като горна дреха


Бельото като горна дреха Тази пролет се заражда модата на бельото като част от горното облекло на жените, малка част индивидуализъм и естетика.

Понякога описват модата като "колониална власт"- нашественици, завладяване, хитрост и дори измама. Ние буквално сме под влиянието на нейните "команди", следвайки нейните капризи и възхищавайки се на дизайнерите, както преди хората са почитали владетелите. Но историята на модата е много по-неясна, тъй като съдържа в себе си милиарди възможности, които могат да направят пълен обрат в тенденциите.

Всяка година модните специалисти правят едни и същи обичайни изявления: "Този сезон отваряме нова страница в тенденциите, които включват сърфистки шик и деним". Но без резултат, защото в последно време никой не се подчинява на правилата. По този начин се зароди идеята за бельото, което може да бъде част и от горното облекло на жените, тенденция, която се появи преди няколко месеца, но не беше посрещната с много ентусиазъм.

Звездите обаче показват, че има шанс това да бъде новата мода на годината. Въпреки това много малко жени се осланят на тази мода в реалния живот.

Повечето предпочитат да следват утвърдените тенденции на чорапи и сандали и къси панталони с чорапогащник. Според дизайнерите, обаче, бельото като горна дреха би могло да бъде малък знак за индивидуализъм или просто симптом на времето, който скоро ще отмине. БГНЕС