Още една световноизвестна марка козметика е вече в България


MAC cosmetik в БългарияЕдна от най-революционните и влиятелни компании в световната козметична
индустрия Make up Art Cosmetics (M·A·C) бе официално представена в галерия "Индустриална 11", където медии и професионални гримьори имаха
възможността да се запознаят от близо с артистичния свят на марката.

Специално за събитието в България пристигна Лин Дезнойе, Артистичен Директор Грим за Франция. Тя разкри реалността в света на грима M·A·C, сподели търговски тайни, техники на гримиране, вдъхновение и трикове за
актуалните тенденции за сезон пролет / лято 2010 [Pret-a-Papier и M·A·C To the beach]. Нейните демонстрации показаха истинската същност на гримьорите на M·A·C. Те са творческото лице на марката, избрани заради своята страст, оригиналност и технически умения.

Същността на компанията представи Катерина Киасу, Бранд мениджър за Балканите. Катерина сподели, че M·A·C. създава козметика с професионално качество във всяко едно отношение – с цвят, нюанс и финиш ефект, който е подходящ за всеки.

M·A·C продължава да расте като достига до нови пазари и нови, неизкушени досега от грима клиенти. Всеки може да се докосне до реалността в света на грима в двата най-нови Pop-up магазина в „Хермес Парк София” и „Сердика Център” и да бъде консултиран от професионалните гримьори на M·A·C.

Кредото на компанията – „Всяка раса, всеки пол, всяка възраст” (All races, all sexes, all ages), отразява отношението на марката към индивидуалността, артистичността и силата на себеизразяването.
Като търговска марка, която вярва в „това да даваш обратно”, M·A·C е отворила сърцето си за света.

Заради своята страст, артистичност и устременост към търсене на новото, M·A·C стои зад кулисите на над 200 ревюта по време на Седмица на модата в Ню Йорк, Лондон, Милано и Париж. M·A·C подпомага и модните седмици в градове по целия свят – в Атина, Копенхаген, Делхи, Сингапур, Нова Зеландия и Москва.