Калин Вельов ще кавалерства на Най-красивата абитуриентка


Известният перкусионист и музикален изпълнител Калин Вельов ще бъде звездния кавалер на "Най-красивата абитуриентка" на Dir.BG и Astella Atelier за 2010 година.

Между дуетите с Нина Николина, записите и участията му с латино групата Тумбаито и уникалния музикален формат Arara Dance Project, който съчетава DJ умения, афро-бразил перкусии и вокали на хаванската певица Dolores De La Caridad, чаровният музикант и изпълнител ще намери време да придружи на бала й победителката в конкурса на Dir.Bg и Astella Atelier.

В момента Калин Вельов е на път да реализира още една своя голяма мечта - пускането на пазара на първия му самостоятелен поп албум. До момента са записани и окончателно завършени 8 песни от предстоящия албум - "Искам", "Бягство", "Две лица", "Ти", "Песен за Теб", "Седем пъти", "Петък вечер", "Картини в мен". Почти всички песни са по музика, текст и аранжимент на Калин Вельов.

Голямата изненада за тазгодишните финалистки в "Най-красива абитуриентка" е, че някои от тях ще вземат участие в клип към парче от новия му албум, което ще бъде заснето от Dir.BG.

Калин Вельов ще кавалерства на Най-красивата абитуриентка

Калин Вельов се включи в традиционната бляскава фотосесия, която тази година най-свежите сред абитуриентките заснеха в хотел Ястребец Wellness&Spa в прекрасния български курорт Боровец. Калин пристигна за снимките, яхнал любимия си мотор и с артистично въображение и много закачки взе участие в някои от най-добрите кадри на Hammer Studio.

Конкурсът за Най-красива абитуриентка се провежда от 2007-ма година, когато беше спечелен от Габриела Георгиева. Тя отиде на бала си в ефектна малка черна рокля на Astella, а неин ВИП придружител беше Дидо от Д2. Най-красива абитуриентка на 2008 стана Елена Коларова, чийто кавалер пък беше Графа. Миналата година усмихнатият Орлин Павлов придружи Лилия Стефанова.