Мустафа Лешов е новият Менхънт 2010


Мустафа Лешов е новият Менхънт 201015 кандидати за престижната титла Мистър Менхънт 2010 пребориха сили в надпреварата за най-добър мъжки модел, сред които 24 годишнитя софиянец Мустафа Лешов стана първи. Тазгодишното 13-то поредно издание на конкурса организираха модна агенция Интерсаунд и агенция за публични комуникации ПРофайл.

За да изберат своя фаворит в Гранд де лукс дойдоха Азис, Руслана Попова, Наталия Гуркова, Ирина Папазова, Есил Дюран, Катрин Вачева, Биляна от Пайнер, Анн Джи, Денди, Весела Нейнски, Сава Цеков и много други.

Участниците пребориха сили в трите специални тура с банските на Джеронимо, спортно-елегантната колекция на Кевин Клайн и най-новата линия на Адидас. Уникалната хореография при представянето на кандидатите от цялата страна с ефектни черни дъждобрани и дефиле с пурите на Дон Карлеоне придоби европейски блясък и стил.

Кралят на попфолка представи най-новия си хит "Боли" и накара публиката да затаи дъх. Анн Джи ни скандализира с парчето си "Кучка", а екстравагантната Есил Дюран - "Обичам те".

Мустафа Лешов е новият Менхънт 2010

Мустафа Лешов е новият Менхънт 2010

Мустафа Лешов е новият Менхънт 2010

Топводещата на Планета тв Симона Първанова заблестя в романтичен тоалет с паунови пера в косите на дизайнерката София Борисова.

Новият Менхънт 2010 Мустафа Лешов е завършил Публична администрация в УННС и Стопанско управление в Югозападен университет Благоевград. Има успешни рекламни фотосесии за Зу елементс, видеоклипове на Андреа, Теодора, Азис и Траяна.Танцува в балета на Анн Джи година, а от 4 се заниамава професионално с модерни танци.
Мустафа Лешов ще представи стрaната ни в Китай, където ще мери сили с кандидати от 50 страни в света.

Мустафа Лешов е новият Менхънт 2010

Мустафа Лешов е новият Менхънт 2010

Конкурсът MANHUNT или в превод „лов на мъже“ се организира за първи път през 1987 г., когато Алекс Лиу, директор на Метромедия Сингапур, решава да направи за първи път конкурс за мъже модели в Сингапур.Като единсвен по рода си той бързо става популярен и дава нови възможности за реклама свързани с продукти за мъже.Една от най-успешните години е 1995 г., когато 35 мъже от цял свят се състезават за престижната титла. Паричните награди за победителите надвишават $ 100,000. Конкурсът се излъчва в Сингапур и още 38 страни с около 420 милиона зрители от целия свят. Вестниците и списанията единодушно се съгласиха, че времето за мъжки конкурс беше дошъл. Техните заглавия крещяха Manhunt е!

Домакини на конкурса са били много страни като Сингапур, Австралия, Филипините, Китай, Корея и др. В него взимат участие финалисти от 50 държави. Наградният фонд за победителя е $ 50.000.

Manhunt България се организира за първи път през 1998 г.от фирма Интерсаунд.През годините той се превръща в най-престижният конкурс за мъже. От него стартират много популярни имена като - Мариян Кюрпанов, Сава Цеков, Мирослав Йончев, Али Алиев и др.

Снимки: Стефан Димитров за ПРоФайл