Как да предотвратим натрупването на килограми


Как да предотвратим натрупването на килограми Колко движение е необходимо и от какъв хранителен режим имате нужда, за да предотвратите натрупването на килограми в дългосрочен план? Специалистите не са убедени, че има магическа рецепта за това.

По-голямата част от жените с нормално тегло обаче, може да имат много по-добри резултати, ако жертват 60 минути дневно, за да спортуват. С оглед на факта, че броят на пълните хора се увеличава с всеки изминал ден, изследванията, свързани с предотвратяване на натрупването на килограми, стават все по-важни, посочва Science Daily.

Данните от изследване, реализирано от учените от Харвардския медицински колеж и болница Брайгъм, в което са участвали 34 079 жени, установи, че физическата активност може да предотврати натрупването на допълнителни килограми, но само за жените с индекс на телесната маса под 25. За по-пълните, физическите упражнения не биха имали ефект, ако не бъдат придружени с необходимото ограничаване на калориите.

Сред всички жени, наблюдавани по време на изследването, най-добри резултати са били регистрирани сред жените, които спортуват средно по 60 минути дневно. /БГНЕС