Обувки, НОВИ

Българската история на обувките е много свързана с Денил. Когато модната централа започва да предлага обувки, у нас всички са фенове на стоките, върху които пише Мade in italy. Никой дори не смее да си помисли за успех на българска марка. Но продуктът е толкова различен, на такава цена, че още първият сезон Денил продава десткихиляди чифта. От тук нататък обувките на Денил диктуват тенденциите. Много фирми започват да предлагат алтернативни модели под своите марки. Това е и краят на други брандове, които до този момент предлагат обувки със остарял дизайн и технологии.

Но да се върнем към настоящето – петнадесет години по-късно. Новата колекция обувки на Денил е в магазините. Високите технологии отдавна са даденост и вниманието е насочено към дизайна. Специалното отношение се долавя във всеки детайл. Формата е характерна, с нови елементи. Материалите са естествени, най-високо качество.

Дамските обувки, естествено, целят да направят жената женствена и секси – клишета, които винаги ще носят съдържание и смисъл. Ще откриете нови разработки в най-важната зона - тока. Дизайнерското лого на Денил е подписът и солта на всеки модел. Обувки – бижу, които може да не носите всеки ден, но които спокойно може да сложите във витрина.

denyl

Мъжките обувки са в три основни линии: моделите на всекидневните се конкурират с най-смелите предложения на пазара. Подметките са изработени с нови нанотехнологии. Дизайнът е във всичко – в кожата, формата, отвътре и отдолу. Основната идея е обувката да бъде удобна и бързо да стане любима. За комфорта помагат специални детайли, които омекотяват възловите места.

Цените са от 150 до 230 лв., като онлайн могат да се купят с 30 % отстъпка.

Официалните обувки също са удобни, но тук акцент е блясъкът. Залага се на напълно нови форми и решения, които за първи път ще видите на пазара. Моделите са разпознаваеми и се помнят, но позволяват да се носят с различни тоалети, като менят характера си според облеклото. Актуални за сезона са обувките в лак, които идеално пасват на червения килим.

Цените са от 218 до 259 лв.

denyl

Новината за сезона е спортната колекция, която от съпътстваща сега се превръща в самостойна линия. Вдъхновена е от дългогодишното партньорство на Денил с футбола и е създадена във взаимодействие с анцузите, спортните облекла и костюмите от трикотаж на марката. Спортните модели са с хубава и удобна форма, кожени отвътре и отвън. Решени са в лак и ярки цветове за повече характер и индивидуалност. Външното брандиране подсказва самочувствието на марката и, както винаги, стои като дизайнерски детайл.

Цена 238 лв.

denyl