ТВ водеща отваря моден бутик

Красивата ТВ водеща Весела Тотева отваря моден бутик в партньорство с бизнесдамата Диляна Дачева. Марката VINCIT е кръстена на девиз от татуировка на ръката й, каквато има и приятелят й Елин Топузаков. Калиграфски изписаната фраза гласи Omnia vincit amor и означава „Любовта винаги побеждава”.

Значението на думата VINCIT – победа, успех, триумф - най-добре приляга на философията на крехката блондинка, която винаги побеждава в живота. Тайната на нейния успех е именно в силата на любовта – към близките й, към предизвикателствата на съвременния живот, към съвършенството, постигнато чрез вниманието към малките детайли, към модата. Този дух на успех и перфекционизъм носят и нейните модели, както и моделите на съдружничката й Диляна.

„Не се изживявам като дизайнер, просто смятам, че човек винаги прябва да приема предизвикателствата в живота. За мен това е поредния интересен експеримент, смятам, че сме направили нещо актуално и се надявам то да се хареса” – казва Весела.

Весела е една от звездите с най-интересен стил на обличане у нас. Тя е винаги семпла и елегантна, но и премерено предизвикателна, залагайки на малките свежи акценти в тоалетите си. Кокетни диадеми и обувки с ултра висок ток подчертават визията й, която съчетава младежката дързост с женствената кокетност и стил.

 ТВ водеща отваря моден бутик ТВ водеща отваря моден бутик

Подобно усещане носят и облеклата на марката VINCIT. Те са пригодени за една успяла, модерна жена, която очаква от облеклото качество, прагматичност и мултифункционалност, както и възможност за различни съчетания с цел постигане на ефектно внушение всеки път в зависимост от ситуацията. С дрехите на VINCIT нямате шанс да постигнете успех само в едно отношение – в това да не бъдете забелязани. Дънковите якета с акценти от камъни, кристали и изящни брошки, неповторимите сака с голи гръбове, актуалните и за ежедневието корсети, панталоните с висока талия и роклите, чиито дължини варират от супер мини до средата на прасеца от трико, тафта, опал могат да задоволят и най-взискателния вкус.

В колекцията на VINCIT са използвани италиански и френски платове – от супер модния опал с метална нишка, до традиционни платове като тафта, но в нетрадиционно приложение – не за вечерни рокли, а за панталони и къси поли.

За откриването на кокетния бутик в Лозенец на Джеймс Баучър 81 – срещу Буда бар Приве, двете дами ще съберат на женско парти с ягоди и шампанско най-атрактивните лица в шоубизнеса, някои от които вече са и клиентки на новата марка.

 ТВ водеща отваря моден бутик ТВ водеща отваря моден бутик

 ТВ водеща отваря моден бутик ТВ водеща отваря моден бутик

По случай откриването Весела Тотева стана лице на собствената си марка в супер фешън фотосесия, заснета от нашумелия фотограф Ивомир Пешев. Идеята на фотосесията е да покаже по най-атрактивния начин превъплъщенията на модерната жена, облечена с VINCIT – тя е ту дръзка, усмихната и свежа, ту строга и предизвикателна, ту елегантна и демонстрираща премерен сексапил, ту като изваяна статуетка с рокля от трико, описваща най-съблазнителните извивки на женското тяло.