Ексцентричната Лейди Гага надраска с химикал чанта за 3000 паунда

lady gaga Известната със своята всеотдайност към модата, както и със странните си тоалети певица Лейди Гага, шокира някои модни последователи тази седмица, след като надраска с химикал собствената си дамска чанта на легендарната марка Хермес, която струва над 3000 паунда.

За да си купите чантата, която Оливия Палермо определи като любимата си вещ, трябва да чакате реда си, записани на един от най-дългите списъци познати в модния свят. Хермес Биркин е моделът, който притежават звезди като Виктория Бекъм, Никол Ричи и Джулия Робъртс. Освен, че чантата е скъпа, тя е и изключително трудна за закупуване, но до ден днешен се е запазила като една от най-престижните дамски чанти, за която всяка звезда мечтае.

Върху чантата на Лейди Гага са надраскани думите „Обичам малките чудовища, обичам Токио”. Съобщението е отправено към нейните фенове, които тя често нарича „малки чудовища”. Тя бе снимана с чантата при пристигането си на летище Нарита в Япония вчера вечерта, за да продължи следващия етап от своето турне наречено „Балът на чудовищата”.

Снимка: БГНЕС