Baneasa Developments изгражда три нови обекта за своите клиенти

Baneasa Developments Baneasa Developments, дружеството - собственик на една от най-големите търговски зони в Централна и Източна Европа, обяви разширяването на Baneasa Commercial Area, чрез започването и реализирането на инвестиционен план в три фази. Според този план ще започне изграждането на три нови обекта.

Новите разработки са специално проектирани да предлагат на клиентите по-добри услуги, забавление и почивка, което ще направи търговската зона на Baneasa в Букурещ, Румъния главна дестинация за пазаруване и отмора. Трите фази на инвестиционният план включват: мултиплекс кино, център за развлечение на цялото семейство (боулинг, билярд, видео игри и други съоръжения) и една бензиностанция.

Тези нови разработки ще бъдат осъществени с финансиране от 22 милиона евро и ще добавят към търговската площ на Baneasa общо 25 000 м2.

Baneasa

Мултиплекс кино – инвестицията се оценява на 19 милиона евро и добавя общо 15 000 м2 към площа на Baneasa Shopping City. Киното е неразделна част от развлекателният център и обещава да следва основната идея на Baneasa Shopping City, а именно: семейно ориентирни качествени услуги и престижен дизайн. Киното ще включва 13 зали с общ капацитет на местата над 2 700. Изграждането на киното ще започне тази пролет, а откриването му е планирано за втората половина на 2011 година.

Семеен развлекателен център – с обща площ от 4000 м2, той ще бъде предназначен изключително и само за забавление на семейства и хора от всички възрасти. Общите инвестиции за сега се оценяват на 1 милион евро. Развлекателният кът е неразделна част от Baneasa Shopping City като откриването му е насрочено за пролетта на 2011 година.

Baneasa

Освен това, за да задоволи нуждите на хилядите клиенти, които искат да заредят или да се погрижат за колите си, Baneasa Developments реши да построи бензиностанция, която включва и автомивка и драйв-ин ресторант. Инвестицията ще бъде в размер на 2 милиона евро и ще бъде от полза на хиляди превозни средства всеки ден. Изграждането на бензиностанцията ще започне тази година.

Photos:
1. Ali Ergun Ergen, Главен изпълнителен директор на Baneasa Developments
2. Baneasa Shopping City главен вход
3. Пакрингът пред Baneasa Shopping City