Златка Димитрова, Габриела и Наталия Гуркова като булки

Две от "Сексбомбите за 2010 година" Златка Димитрова и Габриела, както и завърналата се от ЮАР Наталия Гуркова дефилираха в бяло в обновената зала на хотел Радисън. Поводът бе пресконференцията по случай предстоящите Сватбени дни, които ще се проведат на 18 и 19 април в хотела на жълтите павета съвместно със сватбена агенция "Диаманти".

Златка Димитрова, Габриела и Наталия Гуркова  като булки

Булченските рокли бяха специално изработени за случая от дизайнерките на модна къща "Принцес" Соня и Силвана. Медиите успеяха да опитат и от избрано сватбено меню, което се сервира от главния готвач по време на церемониите. По време на дефилето Златка и Габриела се заиграха със сватбените петифури, които си подадоха една на друга. "Вече сме готови за брак", една през друга се надвикваха звездите.

Сватбените дни са организирани от хотела и сватбена агенция "Диаманти" за 18 и 19 април. Освен така мечтаните за булките рокли, ще бъде презентирана и цялостна декорация за най-щастливия миг в живота ви. Темата, под която ще се проведе събитието е "Вечната класика". Организаторите обещават да покажат и сватби, навяващи полъха на средновековието и разкоша на Версай.