Наталия Гуркова се прибра в България заради ревю


Дизайнерките Соня и Силвана създадоха колекция “Мерилин”

Една от най-красивите родни манекенки, носителка на титлата “Мис България”98, Наталия Гуркова се прибра заради ревюто на модна къща “Принцес”, което се състоя в хотел Кемпински-Зографски.
“Обожавам това, което правят Соня и Силвана и заради тях съм тук”, каза красавицата преди шоуто. Тя бе придружена от съпруга си Джорджи, който я аплодираше от първия ред. Специално за събитието двете дизайнерки създадоха колекция “Мерилин-усещане за жена”, но което дефилираха един куп звезди.

Юлиана Дончева, Маги Желязкова, Роси Иванова, Весела Нейнски, Галена Димова, Златка Димитрова бяха само малка част от мерилинките, които представиха разкошни рокли в черно и бяло с образа на сексимвола от 60-те години. Освен това дизайнерките бяха подготвили и мъжки сака и аксесоари, с които на сцената излязоха Тони Стораро, Устата и бодибилдъра Митко Димитров.

“През последния месец отдадохме сърцата и душите си да сътворим тази уникална колекция. Всяка една рокля бе специално направена за хората, които я облякоха. Преценихме на кой какво му отива и така в ателието ни всеки ден беше пълно със звезди. Всички участваха с голямо желание и ни съдействаха с каквото могат. Освен това специално за ревюто изработихме и платовете с лика на американския сексимвол” - сподели Соня Атанасова минути след дефилето. Кулминацията на шоуто бе рокля със светещ надпис “Мерелин”, която отнела на дизайнерките на “Принцес” 200 часа денонощен труд. С нея моделът Петя Велкова закри ревюто. Същата вечер тя дебютира и като моделиер, като показа няколко тоалета в началото на цялото шоу

 Наталия Гуркова се прибра в България заради ревю  Наталия Гуркова се прибра в България заради ревю

 Наталия Гуркова се прибра в България заради ревю  Наталия Гуркова се прибра в България заради ревю

 Наталия Гуркова се прибра в България заради ревю  Наталия Гуркова се прибра в България заради ревю

Освен колекцията, посветена на Мерилин Монро, Соня и Силвана показаха 20 булченски и за първи път коктейлни и ежедневни тоалети, които вече могат да се намерят в бутика на “Принцес”.

В коктейлните рокли са използвали предимно тафта, коприна и много аксесоари. Те подчертават тялото и се допълват с модерните за тази година бижута - колани, брошки, пагони и др.

Булчинската колекция пък е изключително екстравагантна. Далеч по-различна от познатите до сега рокли от органза с кринолини – тя е с изчистен силует, падащи ефирно поли от сатен и тюл, вталено сако от френски жакард, вталени рокли от дантела с бижута от перли. Силен акцент в новата булчинска колекция е присъствието на черния цвет в различни аксесоари.

Гранд-спектакъла, който организираха “Принцес”, бе аплодиран от генералите Василев и Краси Занев, Деси Зидарова, която се появи за първи път на светско събитие след побоя, Христина от Сървайвър 4 с цялото си семейство, Искра Радева, Христо Сираков, тризначките Вяра, Надежда и Любов, които разкриха, че Соня и Силвана са шили абитуриентските им рокли.

 Наталия Гуркова се прибра в България заради ревю