Фолкидавата Мария надви Николета за Сексбомба 2010

Сексимволи на BGФолкдивата Мария изпревари с бясна скорост скандалната Николета Лозанова и спечели приза Сексбомба на годината, организиран от ВИП Комюникейшън в столичния клуб Night Flight.

Призът й бе връчен от бранд-мениджъра на “Мерилин слимс” Милен Щерев.

Фолк-звездата се появи с изкушаваща рокля, която от кръста надолу бе дантелена и разбира се - съпруга си Димитър.

На финала на церемонията Мария не издържа – хвана микрофона и подкара една след друга хитовите си парчета, с което вдигна на крака стотиците гости в заведението.

Компания на сцената излязоха да й правят Галена и Елена, които също изпяха по една песен и доказаха, че във фолка приятелството наистина съществува.

Сексимволи на BG

За мъж-секссимвол Константин до последно води битка с Ники Михайлов, но се пребори успешно за титлата.

Сексимволи на BGИзпълнителят на “Mr. King” е в Сингапур с приятелката си, но шефът на тв Планета Хари Янакиев взе статуетката, върчена от Сексбомбата на 2008-ма Галена.

Собственикът на Night Flight Петко Димитров и приятелката му Ели Гигова се отказаха предварително от приза за най-секси двойка и така дадоха шанс на Златка Димитрова и обновената й любов със самбиста Благой Иванов.

Силикон № 1 във фолка Габриела изпревари с броени гласове Аксиния в категорията Най-секси певица, а Димана бе обявена за най-сексапилна сред звездите-майки.

Призът Най-секси бизнесдама отиде при Наталия Караянева от Варано, а за Сексбомба сред блондинките бе обявена Елена Паришева, която закъсня за церемонията, защото червената й рокля до последно се шила. Любимката на Хю Хефнър – Лили от Биг Брадър, спечели приза Реалити Сексбомба, а съпругите на Иван и Андрей – Вихра и Даниела, са новите сексбомби сред тв водещите.

Сексимволи на BG

Звездите се включиха и в благотворителната кампания на вечерта - събиране на средства за деца с трансплантации. Председателката на Българският съюз на трансплантираните Стоянка Ананиева излезе на сцената с неколцина деца с бъбречни и сърдечни присаждания, за да получат лично средствата предназначени за организацията им.

В благотворителният търг се разиграваха различни любими предмети на звездите, като фолк-певицата Елена купи късметлийските обици на колежката си Мария и веднага след това си ги сложи.

Сексимволи на BGСексимволи на BG

Самата Сексбомба на 2010 година си тръгна също с куп награди - мерцедесът на велосипедите “Лидер”, уикенди в хотелите Персенк – Девин и Лъки Банско, ВИП карти за клубовете Палмс и Елдорадо, диамантено бижу от “Крисима”, луксозна козметика от Ейвън и Рефан, букет от “Фейте”, еротичната водка “Оргазъм”, бутиково вино от Винпром Карнобат и плакет от Арт-студио КАВ. А също и застраховки от онлайн веригата zastrahovam.com.

Две красиви мерилинки пък изкушаваха гостите през цялото време в цигари, предоставени от генералните спонсори “Мерелин слимс”.

Сексимволи на BGСексимволи на BG

По време на церемонията водещата на рубриката в сайта на Ники и Евгения Барекови Blife „На тясно” Патриция Кирилова, обяви временното класиране в анкетата на интернет порталите „Най-красив БГ-политик” – мъж и жена. Засега водят премиерът Бойко Борисов и депутаката Калина Крумова, а гласуването ще продължи до Великден.

Сексимволи на BG

Водещите на вечерта Нина Никол и Митьо Крика превърнаха събитието в реалити със семейни закачки. Сексбомбите бяха поздравени от американския рапър D-Flow, българския му колега Криско, танцьорките от балет “Екстраваганца” и най-малката поп-фолк певица Саманта, която изпя две от хитовите си парчета.

Топмоделите на Евромоделс разходиха новата колекция на еротично бельо от онлайн-магазина Ivet.bg. След церемонията партито продължи с пълна сила, а след 00 часа Патриция Кирилова духна свещички за рождения си ден.


Снимки:
1. Мария
2. Мария, Габриела и Елена Паришева
3. Хари Янакиев и Галена
4. Златка Димитрова и Благо Иванов
5. Елена Паришева
6. Наталия Караянева
7. Лили от Биг Брадър
8. Габриела
9. Децата с трансплантации