Лекота и изисканост в пролетно-летните колекции детска мода от Франция

BrandissimoМатерии, предразполагащи към лекота, свежест на силуетите, изисканост в дизайна и апликациите - това са накратко тенденциите в детската мода за сезон пролет - лято 2010 на френските модни марки 3 Pommes, Jean Bourget и Absorba.

Водещо място при момичетата заемат туниките, роклите, блузите с цветя и апликации и поли с воали. Нeделима част от гардероба на момчетата пък са блузите с яка и копчета, ризи по мъжки модел, панталони и бермуди. Цветовете са свежи и ярки.

BrandissimoJean Bourget залагат предимно на бяло, морско синьо, червено, жълто, бежово и сиво, а комбинациите са, бяло и синьо, бяло и червено, синьо и жълто райе.

Почти всички модели от колекцията са в категорията "mix & match" и успешно се комбинират по между си, а хитовите комбинации за момичетата са клин с дължина седем осми под полата и блузка в същия десен, туника с клин или тесен панталон отново седем осми.

Момчетата са с ризи или тениски с яка и спортен панталон от деним или памук.

За 3 Pommes пролетта и лятото на 2010 са в бяло, сиво и червено, като не липсва и черно, особено в моделите на марката за преходния сезон.

Хитовите цветове обаче са тюркоазено и при двата пола и виолетово и фуксия за момичетата.

Brandissimo

Brandissimo

Материите са естествени, предимно памук и лен. Моделите са изискани, но удобни и тук полите са на волани и се комбинират с клин с дължина седем осми, блузките са с апликации, ризите и тениските за момчетата са с яка и копчета и успешно се комбинират с паталон от деним и яке от памук или пък спортен суичър.

Цветовете на Absorba са светло синьо, морско синьо, зелено, беж, розово и лила и не на последно място червено.

Карето в десените и пачуърк елементите в моделите придават един артистичен и едновременно изискан вид на дрехата.

Момичетата са с поли и блузки с флорални мотиви или пък с панталони от памук или лен с дължина седем осми или три четвърти, комбинирани с тениска и суичър.

Момчетата са със спортни панталони от деним или памук, тениски с яка и копче или пък спортни ризи, а за по-хладните априлски дни в комбинация със суичър или денди тренч.

Brandissimo-3Pommes

Brandissimo


Колекциите и на трите марки включват модели в линии за спортно-елегантен и всекидневен стил, както и за специални поводи и празници за деца от 2 до 14 годишна възраст.

Продуктовата гама на Brandissimo от този сезон е допълнена и с линията пролетни и летни обувки, козметика, пижами и бельо на италианската марка Chicco, за деца над 2 години.

Не са пренебрегнати и децата на възраст от 8 до 14 години с линиите B-KARO на 3 Pommes и Confetti на Absorba.

“И през този сезон се стремим да предложим удобни, практични и забавни дрехи, които да отговарят на специфичния начин на живот на децата така, че да се чувстват комфортно в ежедневието си.

В колекцията за сезон пролет – лято 2010 присъстват и така важните за родителите дрешки за преходния сезон, когато сутрините са хладни, а дните топли. Разбира се не забравяме и празниците.”, коментира Марина Ханджиева, изпълнителен директор на “Брандино”, представител на 3 Pommes, Jean Bourget и Absorba за България.