Българка бе обявена за най-красивата жена на хилядолетието

Лазарина СтефановаЛазарина Стефанова грабна короната "Seniora Belleza Millenium" 2010 на конкурса за омъжени дами, който се проведе в Санто Доминго и беше обявена за най-красива жена на хилядолетието.


Лазарина, която е „Мисис България Свят“ 2009 се бори за короната с красавици от 36 страни от 5 континента. Да стане Missis Millenium е най-голямата победа за българка на международния конкурс досега, коментираха организаторите.


Короната й бе предадена от миналогодишната победителка от Доминикана, чиято страна бе домакин на конкурса.


"Много се стреснах от голямата конкуренция – призна след пристигането си у нас Лазарина Стефанова и разказа: Фаворитка ми беше дамата от Пуерто Рико, невероятно красиви бяха и представителките на Ямайка,САЩ и Русия. Всички бяха пристигнали с цели екипи гримьори, стилисти, фризьори. Беше внушително", разказва тя.


Лично организаторът на конкурса – г-н Джасол Кабрал останал силно впечатлен от нашето момиче и я покани на едноседмична почивка в Доминиканската република.


Тя обаче беше нетърпелива да сподели радостта от голямата победа с близки и приятели в България, затова реши да се възползва от наградата си по-късно.

Въпреки това новата Missis Millenium се върна с 2 денонощия по-късно от предвиденото. Самолетът й от Санто Домонго излетя с близо 13 часа закъснение. Проблем се е оказа лошото време в Европа и ураганът по крайбрежието на Франция и Испания.


Все пак Лазарина Стефанова кацна на родна земя късно през нощта и веднага сподели първите си впечатления от конкурса.
Във всеки от седемте дни на конкурсната програма, финалистките започвали репетиции още в 9 часа сутринта и почти през целия ден упражнявали хореографията. Най-важното, на което държало журито, била дисциплината и неизменната усмивка. Всяка участничка била подложена и на половинчасов индивидуален разпит.


Накрая, всяка вечер завършвала с някакво състезание – за талант, елегантност, фешън шоу, карнавал. Тук нашето момиче отново блеснало и спечелило приза за най-елегантната участничка в конкурса.

За тоалета й се погрижиха от бутик Bridal fashion, които я облякога с рокля на Pronovias.

Източник: erogance.eu