Абитуриентски рокли до 1000 лева показват в "Земята и хората"

Абитуриентски рокли до 1000 лева показват в Земята и хората Въпреки кризата и тази година родителите на тазгодишните абитуриенти няма да пожалят средства за вечерта, с която тържествено се отбелязва завършването на средното образование на техните деца, предаде репортер на БГНЕС.

Цените на роклите на изложението "Абитуриентски облекла 2010" в националния музей „Земята и хората” варират основно между 150 и 1000 лева.


Много от дванадесетокласниците споделят, че нямат ограничение в сумата, която ще похарчат за абитуриентския си бал, а на някои от тях подготовката за този момент ще излезе около 10 000лв. Само цената на лимузината, с които те ще отидат на бала си е около 1000 лв.

Кризата, обаче, е засегнала дизайнерите на балните тоалети, които се ограничават в материалите, които използват за своите модели.

Тази година актуалните цветове за балните тоалети са лилаво, зелено, тюркоазено, корал, ярко червено, петрол, жълто и класическото черно.

На изложението могат да се видят, както нови дизайнерски модели, така и такива от преди няколко години.

Продължават да са актуални късите рокли и тези с голяма цепка, тюла и акцентите от декоративни камъни. Много от младежите, въпреки че искат да превърнат абитуриентската си вечер в незабравима, не знаят какво точно да изберат и при решението си се влияят от своите родители или от самите дизайнери. БГНЕС

Вижте още Бални рокли
Топ 10 секси бални рокли