Международна верига за обувки стъпва в България

Международна верига за обувки стъпва в България Международната верига за обувки HUMANIC стъпва в България с магазини в новите търговски центрове, които предстои да отворят врати в София през следващите месеци.

Компанията ще предлага богат асортимент от обувки, чанти и аксесоари на водещи търговски марки.

Голямото разнообразие от стоки ще бъдеподнесено при много добро съотношение цена/продукт, отлично качество и оптимално обслужване на клиентите.

Международна верига за обувки стъпва в България HUMANIC е част от обувния концерн LEDER & SCHUH INTERNATIONAL AG. Дружеството е една от най-успешните компании за обувки на Европа, която развива дейност в единадесет страни - Австрия, Германия, Чехия, Словакия, Швейцария, Унгария, Полша, Словения, Хърватия, Румъния, а от м. март 2010 г. и в България.


Други брандове на LEDER & SCHUH са Shoe4You (маркови обувки на достъпни цени), Jello (ценови лидер с предложения за цялото семейство), Corti (младежки обувки на ниски цени) и Dominici (дизайнерски марки във високия ценови сегмент).

Международна верига за обувки стъпва в България Компанията разполага с 340 магазина в Европа, което я нарежда сред първите десет най-големи играчи в европейския обувен сектор. LEDER & SCHUH е лидер на пазарите за обувки в Австрия, Словения, Словакия и Унгария. Компанията има оборот от почти 500 млн. евро за миналата година. За нея работят над 3 500 служители.