Мартин Скорсезе ще работи за Шанел

Мартин Скорсезе ще работи за Шанел Знаменитият холивудски режисьор Мартин Скорсезе ще режисира изключителна рекламна кампания за новия мъжки аромат на модната марка Шанел.

Мъжките предложенията на популярната марка винаги са приети с ентусиазъм от страна на модните маниаци. Може би заради това от Шанел нямат угризения да използват най-скъпите и нашумели тенденции, в това число и хора, за да предложат най-доброто на пазара.

Обозначете на календара месецът септември 2010 г., който е определен за официалното излизане на пазара на най-новия мъжки парфюм. Ароматът Шанел е известен с това, че винаги използва известни лица при стартирането на новите си кампании.

Този път марката е избрала прочутия филмов режисьор Мартин Скорсезе, който ще заснеме новата рекламна кампания на мистериозното ухание. В обектива му ще влезе 25-годишният французин Гаспар Улиел, който се превърна в експерт при комбинирането на мода и кино.

В момента Улиел участва в рекламна кампанията на луксозни аксесоари „Longchamp“, където умело си партнира с Кейт Мос. БГНЕС